BG MR - Билети

Малката русалка / Song of the Mermaid  - Билети

Детайли за събитието

На 14-ти и 15-ти юни 2023 г. световноизвестната трупа K-Arts от Сеул, Южна Корея, има удоволствието да представи пред реномираната публиката на пловдивския АНТИЧЕН ТЕАТЪР балетния спектакъл „Малката Русалка“ – танцувална адаптация по едноименната творба на Ханс Кристиан Андерсен.


Спектакълът е една грандиозна хореографскo-музикална магия. Със сърце и фантазия, хореографският подход разказва за дълбоката любов на малката русалка и принца, смелостта да тръгнеш по своя път в името на любовта и да приемеш всички предизвикателства и препятствия. Eдна вълнуваща история, която ще плени публиката.

Ще се насладите на вълшебно представление с оригинална и сложнa танцова хореография. Костюмографският поглед, воден от неизчерпаема фантазия с приказни костюми и иновативни специални ефекти ще ви потопят в тайнствената магия на подводния свят и пищната дворцова обстановка . Очакват Ви уникални мигове на изящно балетно удоволствие за деца и възрастни !


 K-Arts Ballet Company, състояща се от 60 превъзходни танцьори и хореографа им Сун Хее Ким, успешно обединяват изящността на класическия танц и изразните форми на модерния танц. Трупата е гостувала в едни от най-престижните зали в света, като Kennedy Center –Вашингтон, Ailey Citigroup Theater-Ню Йорк, Laban Theater в Лондон, Salled` Art Lyrique в Париж, Za-Koen-ji в Токио, National Centre for the Performing в Бейджинг, Seoul Arts Center в Сеул, Teatro Antico в Taormina и други..