Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Хитовият спектакъл на Софийската опера и балет „Mamma Mia” на сцената в Албена

 

За новогодишните празници в Албена ще гостува Софийската опера и балет със световния мюзикъл „Mamma Mia”. На 30 декември от 17:00 ч. във Вариете театър Албена, публиката  ще има възможност да се докосне до един от най – хитовите мюзикъли, спечелил симпатиите и уважението на меломаните - „ Мamma Mia ” с музика на шведската поп-група АВВА.

 

Това става възможно благодарение на екипа на Софийската опера и балет и директорът й, и режисьор на спектакъла академик Пламен Карталов. Той не крие удовлетворението си от възможността да представи в Албена, в навечерието на Новата година, едно от хитовите заглавия от репертоара на световните музикални театри.

 

          „ Мamma Mia ” е история, която разказва за стремежа на едно момиче, решено да направи сватбения си ден незабравим, мечтаейки да намери баща си, когото не познава. В опит да го открие, за да я отведе до олтара, както повелява сватбената традиция, Софи кани на гръцкия остров, където живее с майка си Дона – трима мъже от миналото на известната по онова време певица. Така Софи очаква да научи дали Сам, Бил или Хари е нейния баща.

 

Незабравими емоции у публиката в навечерието на Нова година, създавани от  невероятната актьорска игра и вечната музика на АВВА, обещават режисьорът – академик Пламен Карталов и екипа му на зрителите на мюзикъла „ Мamma Mia ” в Албена.