MARDUK, Bio-cancer  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

MARDUK И BIO-CANCER на 28 АПРИЛ


 


Празник за феновете на екстремните стилове в метъла!


BGTSC представя: концерта на MARDUK и Bio-Cancer, който ще се състои на 28 Април тази година в столичния клуб Mixtape5 от 19:00 часа и е част от европейското турне  “FRONTSCHWEIN”, представящо последния албум на шведските блекметъли MARDUK.


Както знаете сериозна повреда на турбуса не позволи на групата да осъществи насрочените за есента дати от източноевропейското си турне. В тази връзка не  върнатите и не използвани за някоя от възможностите, които предоставихме, билети от предишната година ще важат за това шоу без презаверка.


Събитието е и част от своеобразното продължение и допълнение за всички меломани и почитатели на праведната музика, посетили фестивала SOFIA METAL FEST 2016.


 


Двата начина, по които можете да се сдобиете с пропуск за този концерт са:


1. От днес на свободна продажба са пуснати 200 билета само в мрежата на Eventim в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Orange, Пикадили, Technopolis, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, Easy Pay, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. В бензиностанции OMV в цялата страна.


 


До 1 април цената им ще е 30 лева, а в случай на налични след тази дата и до изчерпването им те ще се продават по 35 лева. Ако все пак в деня на концерта останат някакви пропуски, тогава цената им ще е 40 лева.


2. Ако притежавате легално закупен фестивален билет, по време на фестивала можете да си закупите личен пропуск за събитието на стойност от 10 лева.Касата за продажбата и получаване на пропуски ще се намира във фестивалната зона, след входа за посетители. Тя ще работи на 9 и 10 април с отваряне вратите на фестивала за посетители, до 19:00 часа.Предстои обявяването на още една група и допълнителна информация за събитието.


 


*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
***Гардероб - упътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

BGTSC Ви препоръчват навременното билетиране и спазването на реда в клуба!


 


Официално видео на Marduk:


https://www.youtube.com/watch?v=0yPOqlrCl1I


 


Официално видео на Bio-Cancer:
https://www.youtube.com/watch?v=DbmCW-SXUPg