MARIA ILIEVA - Играя стилно  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Мария Илиева с голям концерт в Sofia Event Center на 05.03.


Певицата подготвя уникално шоу с някои от най-добрите български музиканти


Концертът на Мария Илиева „Играя стилно” е на 05.03. (четвъртък) от 20ч в Sofia Event Center. Билетите са в продажба от 02.02.2015г. в мрежата на Eventim и са на цена от 40 до 100лв.


Мария Илиева подготвя уникално шоу в най-високотехнологичната мултифункционална зала на Балканите Sofia Event Center. С изключителен звук, 360-градусова мултимедия и иновативна сцена, кралицата на българската поп музика ще подари на феновете си спектакъл на световно ниво.


Музикантите до Мария ще бъдат Георги Янев (китара), Милен Кукошаров (клавишни), Васил Вутев (барабани), Mr Moon (DJ, перкусии, синтезатор), Мартин Ташев (тромпет, вокали), Димитър Льолев (саксофон), Криста (вокали), Росен Кукошаров (вокали). Певицата ще представи най-големите си хитове, както и нови сингли от предстоящия ѝ албум. Мария издава, че нейни гости на сцената ще бъдат някои от най-обичаните имена на българската музика, но засега ги пази в тайна.


За най-големите си фенове Мария Илиева подготвя специален „диамантен кръг” в публиката, където те ще имат възможност да се насладят от непосредствена близост до сцената на изпълненията ѝ.


За повече подробности за концерта „Играя стилно”, следете официалната страница на Мария Илиева във facebook – facebook.com/mariailievaofficial.


Концертът се осъществява с медийната подкрепа на NOVA TV, Vbox7, сп. GRAZIA, BG Radio, City Radio & TV, BG Music Channel.