MARIO BIONDI  - Билети

BG MarioBiondi200 - Билети ©

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

МАРИО БИОНДИ С КОНЦЕРТ В ЗАЛА 1


Събитието, продуцирано от Национален дворец на културата и Фондация  „Аполония“, е на 18 октомври от 20.00 часа


 


Наричат Марио Бионди певецът с най-отличителния и чувствен глас в съвременната соул музика, достоен наследник на Бари Уайт, не само заради тембъра, но и заради съблазнителното усещане, което се носи от музиката му. Във всичко това ще се убеди българската публика на 18 октомври в зала 1 на НДК.


Бионди пристига в София по покана на Национален дворец на културата и Фондация „Аполония”, а концертът е част от турнето на изпълнителя за 2019 година.


Събитието обогатява линията на продуциране на запомнящи се музикални събития в НДК с нови, атрактивни за публиката и високопрофесионални проекти - този път в партньорство с един от най-утвърдените и доказани през годините фестивали за изкуство в България – „Аполония”.


През последните години Марио Бионди се наложи като международна звезда с многобройни концерти в най-престижните музикални зали в света, сред които и Роял Албърт Хол в Лондон. Очакванията на певеца за предстоящия концерт в емблематичната софийска Зала 1, е той да се превърне в истински незабравимо емоционално изживяване.  


Бионди има зад гърба си издадени 9 албума като последният излезе през март 2018 година и носи заглавието „Brasil“. Певецът реализира супер успешно турне през изминалата година, включващо 24 концертни града.


 


Повече за биографията и кариерата на Марио Бионди може да прочетете тук: http://mariobiondi.exec.it/
!!! ВИП билетите включват:


- ексклузивен вход през Клуб 1;


- коктейл и музикално оформление в Клуб 1 от 19:00 до 20:00ч;


- ексклузивен гардероб;


- ВИП стюарди;


- най-добрите места в залата;


- възможност за напускане на залата през Клуб 1.