МЕФИСТОФЕЛ  - Билети

BG mefistof - Билети ©

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Уважаеми клиенти,


На 09.03.2020 в 14:22 ч. получихме следното съобщение от организатора на МЕФИСТОФЕЛ - Опера от Ариго Бойто, Държавна опера - Русе:


 


"Във връзка със Заповед на министъра на здравеопазването да бъдат преустановени посещенията на културни мероприятия, събитията на Държавна опера-Русе се отлагат до второ нареждане.


В срок до 31.03.2020г., желаещите могат да възстановят сумите от закупените билети за операта Мефистофел, обявена за 26.03.2020г. в НДК гр София."
 Връщане на билети:
Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой.