METROPOLIS presents: INSOMNIA OPEN AIR  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Традиционният летен фестивал на Metropolis се завръща на плаж “Перла” край Приморско с участието на Alan Fitzpatrick и Ilario Alicante

24-часово издание на традиционния си летен фестивал готвят Metropolis на 8 август.

Тази година INSOMNIA се завръща в райския залив, откъдето започна с незабравимото парти с John Digweed, Sven Vath и Josh Wink - плаж “Перла” край Приморско.
Специалните гости на фестивала традиционно са горещи и актуални имена, които вече са част от значимите техно лейбъли и от програмата на големите елетронни клубове и фестивали по света.


След като изпратихме миналото лято с незабравимия сет на един от най-влиятелните съвременни техно артисти в света - Alan Fitzpatrick, той се завръща в разгара на настоящия сезон, за да представи най-новата си продукция, както и глобални хитове, като For An Endless Night, The Tetra, In The Beginning, Always Something For Nothing и Skeksis, както и парчетата за юбер куул лейбъла Hotflush. Ключово име в каталога на гиганта Drumcode, записал издания и за авангардни лейбъли, като My Favorite Robot на James Teej и Quartz Records на Paul Ritch, Fitzpatrick е сред известен с иновативния си поглед към техно музиката – енергичен, оригинален, дълбок и включващ разнообразни стилови влияния. Понякога с феноменални женски вокали и танцувален груув, понякога с фънки елементи, а друг път - изцяло насочени към хипнотичните басови вибрации на ръба на класическия джънгъл, всичко, което Alan прави е с една цел: да държи дансинга във въздуха. Той е много повече от техно продуцент и ремиксите му на песни на вокалистката на Moloko Roisin Murphy, на хаус легендите Pirupa и Cari Golden го доказват по безапелационен начин.


Ilario Alicante от Ливорно, Италия е само на 25, но името му вече стои до най-големите звезди, които се подвизават зад пулта на Cocoon по цял свят. За космическия му успех допринася фактът, че е едва на 15, когато пуска на най-големия фестивал за техно Time Warp, което го прави най-младия диджей в историята на грандиозното събитие. Следват участия из цяла Европа, Северна и Южна Америка, а с Living Near Africa EP, той печели сърцата на имена като Sven Väth, Ricardo Villalobos и Richie Hawtin. Както много продуценти преди него, той търси ново вдъхновение и го намира в Берлин - германската мека на електронната музика, който се превръща в негов дом и продуцентско студиото за четири години. Със своя лейбъл Deep Moves, Alicante добавя още един диамант към своята биография. Този сезон Ilario е основният играч в партито на Sven Vath в клуб Амнезиа на остров Ибиса и в това няма нищо случайно. Първите 200 промо билети за INSOMNIA 2015 на цена 25 лева ще са в продажба в мрежата на Eventim.bg. от четвъртък, 18 юни


Събитията на Metropolis се осъществяват с медийната подкрепа на Dnes.bg, MikaMagazine.com, Sofialive.bg, Radio NOVA, GO Guide, Stand.bg, stashbg.com, Djbook.bg, Disco.bg, Djambore.com, Koncerti.bg, Timeart.bg, MySound.bg и ViewSofia.com.