MICHAEL WINSLOW  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

 


Keen Acts Bg и Sound Stage


представят


ЧОВЕКЪТ С 10 000 ГЛАСА ПРАВИ STAND-UP


КОМЕДИ ШОУ У НАС


 


Помните ли сержант Ларвел Джоунс? Оня неудачник от „Полицейска академия“ със супер смешните гафове и издънки? Е, да ....Този, който издава какви ли не звуци....


Точно той ще дойде да ни разсмее лично – очи в очи!


Майкъл Уинслоу, човекът с 10 000 гласа, ще направи първото у нас Stand-up комеди шоу на 20 март в зала три на НДК. Така че, ако имате приятели, с които сте се смели пред екрана на глупостите и провалите на юнаците от „Полицейска академия“, грабвайте ги и тръгвайте за билети, защото местата в залата са ограничени. А ще пада голям смях....


 


Американският комедиен актьор Майкъл Уинслоу прави европейско турне и това е шансът на българските му фенове да го видят. Шоуто ще е абсолютно автентично и за да се запази чара му няма да има дублиращ превод. Очаквайте безумни ситуации описани с изкъртващи столовете лафове! Лаещи кучета, ревящи джетове, трещящи картечници и престрелки, радиошумове и китарни рифове, изобщо всички звуци, които можете да си представите на света излизат от гърлото на Майкъл и изглеждат 100 процента реални. Въобще не ви трябва друг актьор на сцената – той просто е всичко и всички едновременно! Както казват – пълен кретен, пълно шоу...!


Майкъл е израснал като най-малкото от шестте деца на семейство, живеещо край самолетната база Феърчайлд. И докато растял, основното нещо, което правел, е да имитира самолети, реактивни двигатели и да копира всеки звук, който чува. Сам си създал въображаеми приятели – кучета, котки, тигри, камиони и ....така до днес.


Първата му работа е в един клуб, където изкарва пари, имитирайки китарата на Джими Хендрикс – чуйте го само с "Purple Haze" и не ви трябва нищо повече. Той бързо превзема комеди клубовете в Лос Анжелис, а после идва и големият му шанс – „Полицейска академия“. Като сержант “Моторната уста”, Майкъл е централна фигура и в седемте серии на комедията, в последствие се снима в безпощадната пародия на StarWars – “Космически топки”, и е основна фигура в звездния екип озвучаващ култувите The Simpsons, Family Guy и The Gremlins. Той вече е знаменитост – уникален комик със специален талант и неговата многостранност събира възхищенията на всички възрасти!


От 2008 г. Уинслоу води собствено телевизионно шоу по кабелната суперстанция WGN в САЩ. Той разработва смартфон апликации и през 2010 г. пусна на пазара собствени приложения – ThatsKungFu генерира кунг-фу бойни Уинслоу звуци, когато устройството се измъкне с бойно движение. NoizeyMan, считана за "Най-шумната апликация в света", съдържа видео, тонове за звънене, звукови ефекти и мини игри, всичките създадени от Майкъл Уинслоу. Майкъл участва в разработката и на видеоигри за водещи компании, предоставяйки всички звукови ефекти.


Шоуто на Майкъл Уинслоу се представя у нас от Кийн Aктс и БГ Саунд Стейдж, а билетите с цена 45 лв. се продават в мрежата на Ивентим.


 


Видео 1 Видео 2 Видео 3 Видео 4