BG MF300 - Билети

МИХАЕЛА ФИЛЕВА - ИН и ЯН

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Онлайн концерт - представяне на новия албум на Михаела Филева „ИН и ЯН“

15 май, 19 часа

Билет за онлайн стрийминг с включен подарък новия CD „ИН и ЯН“ - 23.80 лв. може да закупите ОТ ТУК. Албумът ще бъде доставен до посочен от вас адрес. Информация къде да бъде доставен диска, изпратете на info@eventim.bg

След дълго очакване феновете на Михаела Филева ще могат да чуят първи на живо в клуб Терминал 1 или онлайн песни от новия й албум „ИН и ЯН“ на 15 май. Датата на излизане на третия студиен албум на популярната певица съвпада с рожденния й ден и поради тази причина представянето му ще се превърне в истинско парти. Щастливата рожденничка ще излезе на сцената с музикантите Красимир Тодоров, Васето Крумов, Александър Обретенов и Васил Вутев. Концертът ще е първия за Михаела през 2021 г. и освен песни от новия албум, ще включва селекция от най-големите хитове на певицата. Аранжиментите на лайв версиите са на Борислав Бояджиев-Борче, като три от тях ще бъдат филмирани и ще имат свой собствен живот в онлайн пространството.

Първите притежатели на новия албум на Михаела Филева „ИН и ЯН“ ще са закупилите билети за събитието на 15 май, независимо дали ще присъстват в Терминал 1 или ще го гледат онлайн.

Проектът се реализира с Финансовата подкрепа на НФ „Култура“.