Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

МИРО с концерт под звездите на езерото в Панчарево

 Сцената на открито в ресторант “Лебед”  ще посрещне eдин от най-емблематичните и обичани артисти в съвременната българска поп музика

Миро продължава изключителната музикалната серия в ресторант “Лебед”. След  успешната изява на таланти, като Лили Иванова, Васил Найденов, Васко Василев със солисти от Ковънт Гардън, Любо Киров и Легендите през изминалите две години, харизматичната чувственост на любим талант със  завладяващ глас ще открие концертния сезон на 2018-та на Сцената на открито.

Присъствието на Миро на нашата сцена е представяне,  което мечтаем да поднесем на нашата публика и на себе си още от 2016-та. Несравнимо ще е удоволствието да чуем неговия и толкова любим наш „Сувенир“,  в романтичната обстановка в градината. Може би точно сега дойде времето да ни завладее с цялото си талантливо и смислено творчество, защото през този период се появи и „Гълъбо“, а какво по-подходящо място от градината ни под звездите за Миро?!  Публиката ни вече знае, че представянето на талант на сцената в „Лебед“ е несравнимо и различно изживяване, което остава в съзнанието, но най-вече гали душата. Нетърпеливи сме за емоцията и благодарим на Миро, че прие поканата, както и на публиката за огромния интерес към концертите на открито.”, сподели Цветелина Павлова от ресторант “Лебед”.