BG Shum30 - Билети

МНОГО ШУМ ЗА НИЩО

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

"МНОГО ШУМ ЗА НИЩО" Уилям Шекспир

превод: Валери Петров

постановка: КРАСИМИР СПАСОВ

сценография и костюми: Радина Близнакова

пластика : Татяна Соколова

музика : Стефан Вълдобрев

„МНОГО ШУМ ЗА НИЩО” вече 20 сезона на сцената на Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ”. Вече 20 сезона публиката има удоволствието да се потопи в сюжета на история започната от Шекспир през 16 век в Месина – за млади хора, обладани от любовно чувство и желания, само-оплитащи премеждията си, откриващи взаимност и накрая укротени с щастие и в брак.

Създаден под изключителната режисура на носителя на „Икар” за Цялостно творчество – Красимир Спасов, спектакъла забавлява, вдъхновява, разсмива и въодушевява своята публика вече 20 театрални сезона.

Над 250 000 зрители са се любували на майсторството в изпълнението на няколко актьорски поколения, които си предаваха образите на влюбените в „МНОГО ШУМ ЗА НИЩО”. Песента „Рай”, която той написа за този спектакъл, заживя самостоятелен живот в музикалното пространство.

Всички те продължават вече 20 сезона да изпълняват със страст и хъс, а когато трябва и с „бяс” ролите си заради вас – вярната ни публика.

Много смях, по мъничко сълзи и много настроение в МНОГО ШУМ ЗА НИЩО с трупата на Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ”!!!

Билети в мрежата на Ивентим: https://www.eventim.bg/…/mnogo-shum-za-nishcho…/event.html

Oчакваме Ви!

Информация за събитието: Второто издание на събитието Парк-театър "Борисова градина" е сцена на открито в "сърцето" на София, на която ще се представят театрални спектакли, концерти и кино вечери в периода от месец Май 2022 до месец Октомври 2022 на територията на "Княз- Борисовата градина" , гр. София!

Парк-театър "Борисова градина" се осъществява с подкрепата на Столична Община.