Mo’ Horizons - Билети

BG Mohorizons - Билети ©

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Германската бразилектро формация Mo’ Horizons изобщо не са чужди на българската сцена, нито на балканската музика. В пика на лято 2019 бандата ще взриви сцената на Маймунарника с ексклузивно live шоу!

 

Стилът на Ralf и Foh е съвършено балансиран коктейл от bossa nova, funk, soul, latino, electro. Именно с този висш микс те влизат в историята на световната музика.

Експериментаторските им влечения ги събират преди 20 години и те изобщо не предполагат, че ще ги направят едни от най-известните изпълнители в Европа и света.

 

Няма наш съвременник, който да не е чувал „Yes Baby Yes" и „Foto Viva, но хит сингълите им не са най-важното - бандата прави епични лайвове, които остават в спомените завинаги!

Групата има издадени пет албума с многобройни хитове като "Hit The Road Jack", ''Ai Mi Morena'', "Drum'n'Boogaloo''. Те черпят вдъхновение и идеи от всички точки на света, а последният им албум „Mo' Horizons and The Banana Soundsystem" загатва и за сериозно влияние от Балканите. Парчето с Varna Boogalo Crew „Който Пие Бира" е част от повечето летни DJ сетове на наша почва.

 

Следете събитието за повече информация относно подгряващите артисти.