Моноспектакъл Мемоарите на един Въргал  - Билети

BG Vargal300 - Билети

Дата на събитието

Детайли за събитието

Моноспектакълът "Мемоарите на един Въргал"

от Владислав Карамфилов - Въргала

със специалното участие: Верислав Димитров - Ферди

визуализация и сценични ефекти: Димитър Лефтеров

костюми: Ани Владимирова


Когато се казваш Владо, а всички те знаят като Въргала, всичко е възможно!

Искаш ли да надникнеш зад декорите на снимачната площадка и зад кулисите на театралната сцена? Интересно ли ти е, да научиш от първа ръка, без да ти бъдат спестени най-шокиращите подробности на реални, изчервяващи истории със специалното участие на някои от най-популярните хора в България?!?

Изключително забавно! Лично, откровено, от сърце!!!

Житейската участ да си: беднякът милионер, неосъждан... няколко пъти; мързелив работохолик; семеен ерген; крал без да си откраднал; злоупотребяващ въздържател; популярен анонимник и анонимен популярник... – Това е диагнозата!

А има ли лек – мИни да видиш „МЕМОАРИТЕ НА ЕДИН ВЪРГАЛ“.

Така създадох „Мемоарите...“. След някои катаклизми в живота, просто трябваше да направя нещо, което, ем да не завися от творчески онанисти и държавни терорист-похитители, ем да не е пошло, ем да ме храни. Заложих на тази карта – разказвам си живота, в който има всичко. И хумор, и тъга, и екшъни, и клюки, и надежда... Но основното е – да е забавно. Хората имат нужда от светлина... Не съм аз човека, който ще носи факела, но поне мога, малко от малко, да сгрея някоя и друга заблудена душа. Както казва Генчо Генчев „Майната“ – „Има светлина в тунела, но да не забравяме, че и тя е с електромер...“ От интервю на Владислав Карамфилов (Въргала)