МОНТАЖЪТ НА МОЯ ФИЛМ - Билети

МОНТАЖЪТ НА МОЯ ФИЛМ - Билети ©

Дата на събитието

Детайли за събитието

МОНТАЖЪТ на МОЯ ФИЛМ
Романтична комедийна драма

Театрална адаптация по романа „Наръчник на оптимиста“ от Матю Куик

Превод Стела Джелепова

Постановка Десислава Шпатова

Сценография и костюми Христина Дякова

Музика Петър Дундаков

Хореография Никола Йорданов

 

В ролите: 

ПАТ - Станислав Кондов

ТИФАНИ - Цветина Петрова

МАЙКАТА - Веселина Михалкова

БАЩАТА - Стоян Радев

ВЕРОНИКА - Полина Недкова

ДОКТОРЪТ - Симеон Лютаков

ДЖЕЙК - Ненчо Костов

Сюжетът разказва за един тридесет и четири годишен мъж на име Пат. Той е с диагноза биполярно разстройство, току-що изписан от психиатричната клиника в Балтимор. Макар и свободен, Пат няма дом, в който да се прибере, уволнили са го от работа, а съпругата му Ники го е напуснала и му е издала ограничителна заповед. Пат обаче не пада духом, тъй като изцяло е преосмислил житейската си философия – тя вече е подчинена на изгряващите слънчеви лъчи и на вярата, че животът е филм, който само чака своя хепиенд. Хепиенд, който ще го събере отново с боготворената Ники.

Пат отсяда у родителите си и започва наново живота си. Тренира упорито, ходи редовно на терапия, изчита всички любими книги на Ники и се опитва да контролира емоционалните си изблици. 

В битката между реалността и утопията Пат намира утеха само в младата вдовица Тифани - единственият човек, който се радва на компанията му. Приликата между тях е поразителна. Тя е странна, избухлива и също толкова неуравновесена, тъй като се опитва да поеме юздите на собственото си душевно разстройство – депресията

Една увлекателна история, поднесена с много хумор, която ще изгледате на един дъх, която носи значителен емоционален багаж.