MOZART GROUP

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

** СПЕЦИАЛНА ПРОМОЦИЯ – повече от 30% намаление на всеки билет **

само за последната седмица преди концерта !

 

Уважаеми Дами и Господа,

 

С изключително удоволствие представяме предстоящия концерт на Моцарт Груп !

 

 

22 ноември 2019   --   19.00 часа   --   зала България

 

…За тези, които обичат симфоничната музика, но тепърва ще почувстват колко необичайно-привлекателна може да бъде тя за изтънчените им слухове… За тези, които мислят, че класическата музика е скучна и биха искали да усетят повече емоция… Световно известният квартет „Моцарт Груп“ ще комбинира по уникален начин в своя концерт класическа музика, интересен аранжимент, импровизации и много артистичност. Елате и се насладете на незабравимото преживяване !

 

Музикалните виртуози от „Моцарт Груп“ дават на класическата музика едно ново и напълно оригинално звучене. Две цигулки, виола и виолончело неизменно успяват да потопят зрителите на четири континента и в повече от 50 държави в магическо  приключение на музика и забавление. С повече от 4000 изпълнения от 1995 г. до сега, квартетът е истински извор на изненада, адмирация и професионализъм, което само може да се определи като „благородна лудост“.

 

Членовете на банда са музикални феномени, завършили най-престижните музикални академии в Полша. До сега квартетът има издадени 6 DVD-та и е носител на множество световни награди за заслуги.

 

„Ние съществуваме въпреки голямата формалност на великите концертни зали, въпреки типичната скучност в живота на класическия музикант, въпреки фанатичните ценители на класическата музика, въпреки феновете на рока, рапа, джаза и поп-музиката, които се страхуват от класическата музика. Ние гледаме на нашата Муза с хумористична ирония и сме сигурни, че и Тя няма нищо напротив!“

                                                                        Моцарт Груп

 

www.mozartgroup.net                     www.facebook.com/mozartgroup