МРЪСНОТО КОПЕЛЕ от Жорди Галсеран  - Билети

BG MK300 - Билети

Дата на събитието

Детайли за събитието

МРЪСНОТО КОПЕЛЕ

от Жорди Галсеран


преводач Нева Мичева

художник Николай Николов

режисьор Пламен Панев

Участват:

Асен Блатечки

Светлана Бонин

Николай Урумов

Христо Бонин


Липса на емпатия, повърхностен чар и високо самочувствие са само част от чертите, които могат да формират, както един сериен убиец, така и най-успешния мениджър.

За това не е изненада, че идеите на шведски психолог, използвани от испанския драматург Жорди Галсеран, получават толкова добронамерен прием сред зрителите.

В една от последните си постановки, режисьорът Пламен Панев направи своята версия на текста му и покани Николай Урумов, Асен Блатечки, Светлана и Христо Бонин да станат част от екипа на комедията, която е чудновата смесица между психотрилър, криминале, интелектуален ребус и риалити шоу.

Ярката комедия "Мръсното копеле" е спектакъл, фокусиращ се върху бруталните взаимоотношения между големия бизнес и малкия човек, готов да жертва морала заради кариерата и доброто заплащане.

Спектакъл, изпълнен с много интрига, много изненадващи обрати,много смях, забавление и различни типажи. А зрителите имат възможността да участват с предположенията си как ще завърши той – кой е подставеното лице?

Будете съучастници в това забавление!


Спектакълът е осъществен с подкрепата на Болница за женско здраве „НАДЕЖДА”


Постановката "МРЪСНОТО КОПЕЛЕ" се представя в Парк-театър "Борисова градина" с подкрепата на Столична община.