MUAY THAI GRAND PRIX BULGARIA

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Най-чаканият реванш в бойните спортове официално потвърден -

Muay Thai Grand Prix 33 се задава със зрелищна файт карта

 

 

 

Водещата световна промотърска компания MTGP ще организира своето 33то събитие в България с участието на топ имена от световната бойна сцена. Датата е 20.12.2019, мястото е зала Универсиада, а организацията е поверена на промотъра Александър Тосков. Бойната гала вечер Muay Thai Grand Prix 33 обещава изключително силно участие на български и чуждестранни Mуай Tай и Kик-бокс бойци.

 

Топ срещата на вечерта, която за броени часове нажежи до червено феновете на спортните клубове, ще бъде реванш между Даниел Илиев и Деян Топалски. Припомняме, че на 8.10.2016 бойна среща между двамата завърши със съдийско решение в полза на Топалски, което и до днес Илиев и неговата публика оспорват. Враждата между тях излезе извън рамките на ринга и предвещава наистина зрелищен топ мач на 20 декември. Тъй като двамата са върли фенове на отборите Левски и ЦСКА, се очаква  и голямо присъствие на фенска маса от съперниците във вечното дерби, които ще подкрепят своите любимци.

 

28-годишният Даниел Илиев от клуб Savage 13 е европейски шампион на KGP, световен шампион на SFC и сребърен медалист на IFMA Мuay Тhai. 36-годишният Деян Топалски е 11 пъти републикански шампион по кикбокс, републикански шампион по бойно самбо и носител на колана на Maxfight в средна категория ММА.

 

Файт картата на 20 декември е наситена с много любопитни състезатели. Грандиозното събитие ще събере на едно място най-елитните бойци от Муай Тай и КикБокс спортовете:

 

Един срещу друг на ринга ще се изправят нашумелият агресивен топ български боец Бранко Бабачев срещу изключително опитния сърбин Milos Jankovic, който прави поредно участие в България.

 

Симеон Наковски, който е изявен шампион на България във всички стилове – лоу кик, фул контакт и к1, шампион на международни турнири и медалист на множество първенства по бокс за мъже предизвиква между въжетата Ивайло Пaнев - шампион на България по Кик Бокс и Муай Тай – в три рунда по три минути KGP за национална Титла.

 

Очаква се много силно женско  присъствие, логично следващо възхода в женските бойни спортове последните две години – мач за титла между техничната Тедора Кирилова срещу национала на Гърция по Муай Тай - Весела Рогаска. Атрактивна среща се оформя и между шампиона по Tаекуодо Албена Ситнилска срещу най-голямото име в сръбския Кик-бокс в момента - Marina Djekic.

 

Варненецът Марио Тодоров, изграл над 60 професионални мача на големи световни турнири, повечето от които в Тайланд, очаква официално потвърждение за мача от своя опонент – многократен  световен и европейски шампион за аматьори по Муай Тай.

 

Още един опитен варненец, състезаващ се в най-добрия клуб във Великобритания – Team TIEU - Стефан Терзиев -  пък ще влезе в предвиждан отсега като свиреп двубой с гъркът с албанско потекло Niko Dopi.

 

Един от любопитните мачове на вечерта ще противопостави двама колоритни участници – Делян Илиев – учител в столично училище със завиден опит в бойното самбо и ММА с професор от свищовския икономически университет - Иван Ангелов - медалист от републикански първества по Муай Тай, който скоро направи нокаут в професионален мач.

 

Още един изключително опитен състезател ще се качи на ринга на MTGP 33 – Цветозар Кючуков. Професионалният треньор с прозвище Нинджата, ще се срещне с англичанина Wilker Barros, номер едно в категорията си и многократен носител на различни колани.

 

 

Дългогодишен състезател по бойно самбо и ММА, с неколкократни участия в Кик Бокс срещи - Михаил Николов - също очаква потвърждение на мача от своя съперник.

 

20.12.2019, зала Универсиада, 20ч.

Билети за мача от днес могат да се закупят в мрежата на Eventim:  

 

https://www.eventim.bg/bg/bileti/muay-thai-grand-prix-bulgaria-sofi-universiada-hall-540679/event.html

 

 

-----------------------

 

Muay Thai Grand Prix (MTGP) е най-голямата и успешна верига за кикбокс и Муай Тай във Великобритания с десетки организирани гала вечери по цял свят - Великобритания (Лондон, Манчестър,Бирмингам, Ирландия), Франция (Париж, остров Реюнион), Швейцария, Гърция (Атина), Ирак (пред 30 000 човека), Австралия, Кипър .

 

Стратегически партньор на промоутърската компания MTGP за България са WinBet.