MUSIC DAZE фестивал  - Билети

BG DAZE300 - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Първият летен фестивал в България за 2021 година

ще се състои на 11, 12 и 13 юни в Пловдив. Това ще е тридневно тържество на музиката, танците и топлите фестивални емоции в небето над града!

Nouvelle Vague (FR), DUB FX, Burak Yeter (TR), Ицо Хазарта и Ъпсурт (BG)

И още: Mе And My Devil , Innerglow, Керана и космонавтите, Stop The Schizo, Krekhaus, Le' Push, K.Lina и други!

Music Daze качва фестивалното забавление на най-високата точка в града – в пряк и в преносен смисъл. Музиката, танците, приятелството, радостта и светлината ще бъдат над Пловдив уикенда на 11, 12 и 13 юни! За първи път второто по височина тепе в града – хълм Бунарджика, ще е място за тридневен фестивал, който освен с музика, звук и светлина, ще зашемети гостите на събитието с поразяващата гледка към целия град и красивите планини около него.

Music Daze посреща три големи имена от европейската сцена. Ще гледаме ефирните Nouvelle Vague, DUB FX, денс звездата DJ Burak Yeter и ексклузивното фестивално шоу на Ицо Хазарта и Ъпсурт, красиво допълнени от Мария Драгнева, DJ Cass и балет Нова

Music Daze очаква и Mе And My Devil , Innerglow, Керана и космонавтите, Stop The Schizo, Krekhaus, Le' Push, K.Lina и други!

Music Daze пуска в продажба тридневни билети. Ако капацитетите, свързани с Ковид пандемията, позволят, допълнително ще бъдат обявени и еднодневни билети. Деца до 9 години влизат без билет.

Проектът е част от официалната програма на Пловдив - Европейска столица на културата.