Мy body, my nation  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

MY BODY, MY NATION

Солов мултидисциплинарен пърформанс

My Body My Nation разглежда отношението между собствения Aз и тялото. Това е соло мултидисциплинарен пърформанс, в който притежанието на физическото тяло ще бъде изследвано от социална, политическа и етическа гледна точка.

В епохата на кампании като #MeToo and Black Lives Matter, авторът поставя под въпрос археологическата и антропологическата идентичност на нашето физическо тяло.

Чрез разкриване и споделяне на лични автобиографични моменти, както и черпейки от съвременни политически и социални феномени, спектакълът се опитва да деколонизира тялото от култура и маниери, които са му били наложени.

„Можете да ме оковете, да ме измъчвате, даже и да унищожите това тяло, но никога няма да хвърлите ума ми в тъмница.“ – Махатма Ганди

My Body My Nation е създадено на творчески резиденции в Нидерландия, Дания и Австралия.

Представлението е подходящо за лица над 18 години.

Израел Алони е независим хореограф, преподавател, изпълнител, автор на текстове и провокатор. Тяхната хореографска работа е показвана на различни места по света. Алони последователно развива силен творчески глас, който прекрачва граници и истински завладява публиката.