НА КОЛЕДА С ТАНГРА  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

 


ТАНГРА с елегантен концерт на Коледа в Sofia Live Club


 


25.12.2016, 22:00


Музикантите, които се събраха след 30 години отново под култовото за стотици хиляди българи име на групата ТАНГРА, ще поздравят своите почитатели за Коледа и настъпващата Нова 2017 година с елегантен концерт в Sofia Live Club в първия празничен ден на 25 декември 2016 от 22.00ч.


Към Дани Ганчев, Стенли и Константин Марков по тяхна покана в ТАНГРА участват колегите им от по-младата генерация Иво Чалъков – китари и Стефан Попов – ударни (и двамата ex Gravity Co.). Музикантите ще представят стилна програма с любимите „Оловният войник”, „ Жулиета” , „ Бъди какъвто си”.


Макар и без чаровната наивност на младостта, на сцената на Sofia Live Club публиката ще види едни пораснали момчета, които не само не са забравили какви са и какви са били, но и още от първата песен ще вдъхновят феновете си с огромна енергия и неподражаемо присъствие. Новите аранжименти, които ще прозвучат на концерта са онази стойностна българска музика, която се разпознава по това, че вълнува и ти се иска да я изпееш заедно с тях.


БИЛЕТИ за събитието на цена от 30 лева, могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорските каси: SOFIA LIVE CLUB, OMV, щанд EVENTIM - The Mall, Билетен център НДК, Usit colours, Технополис, Арена Армеец и др.


Цената на място ще е 40 лева.