Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Описание

 „На Нея с обич! Емил Димитров“

впечатляваща хармония на музика, театър и кино

„На нея с обич! Емил Димитров“ - музикалният спектакъл, който докосна сърцата, завладя емоциите и изправи на крака хиляди зрители в София, Варна и Бургас, продължава пътуването към следващите си срещи с Нея – Публиката. Предстоящи дати:  28 септември - Античен театър в Пловдив и 3 ноември - зала 1 на НДК в София.

 

АРТИСТЪТ и неговата ИСТОРИЯ

„На Нея с обич! Емил Димитров е завладяваща история за Артиста, за когото животът е музика, сцената – дом, а голямата любов – Публиката!

Той изпя 400 песни, създаде първите български хитове, сред които и песните-химни „Моя страна, моя България“, „Ако си дал“ и „Писмо до мама“.

Продаде над 70 000 000 плочи и за първи път събра 80 0000 зрители на концерт в 60-те години на миналия век.

Той е Емил Димитров!

Знаете ИМЕТО му, но не познавате историята на Артиста

Това е спектакъл за последната му мечта – да се срещне отново и за последен път с Нея – Публиката. По пътя към Нея времето се връща назад и разказва историята на  един живот, изпълнен с радости и болки, изпитания и победи, слава и самота.

МУЗИКАТА в СПЕКТАКЪЛА

В спектакъла звучат, в изпълнение на актьора Даниел Цочев, 16 от незабравимите песни на Емил Димитров - преплетени в историята и сами разказващи история. Зрителите на „На Нея с обич! Емил Димитров“ имат привилегията да чуят за първи път песните в живо изпълнение на симфоничен оркестър и въздействието на живата музика е неповторимо.

В РОЛИТЕ:

Даниел Цочев в ролята на Емил Димитров е невероятно убедителен – пеещ, плачещ, разказващ!...Дискретно и същевременно силно присъствие на актрисата Антония Малинова в многоликия образ на Тя.“

ХАРМОНИЯ НА МУЗИКА, ТЕАТЪР И КИНО

Впечатляваща визия от кратки кино истории, които се преплитат с излъчване в реално време на близки планове на актьорите от видео камери. Мащабна и силно въздействаща картина, която зрителите виждат за първи път в български спектакъл.

ТВОРЧЕСКИ ЕКИП

Автор на завладяващата сценична история и продуцент на спектакъла е Нели Бенова отOXYMORON FACTORY. Великолепната сценична постановка на спектакъла е дело на актрисата Снежина Петрова. Категоричната и запомняща се черно-бяла стилистика на сценографията и костюмите е създадена от Свила Величкова. Маестро Христо Павлов е диригент на музикалния състав – Оркестър Симфониета София и бенд формация. Видео дизайнер на късометражните филми и картини на екран е Владислав Илиев.

  • Официална страница във Facebook: EmilDimitrov.NaNeya
  • Билети за музикалния спектакъл могат да бъдат закупени от партньорската мрежа на Eventim и от касите на театрите-домакин.
  • Преференциална цена на билети за ученици и студенти -10 лв.
  • Деца до 7 годишна възраст влизат безплатно и без право на място.

 

МедииТЕ за „На Нея с обич! Емил ДИмитров“

  • BiT, Кремена Николова:

“Брилянтен сценарий, фина режисура, елегантно актьорско присъствие и стилна сценография. И най-вече любов! Любов към хората на изкуството, любов към музиката и към всички нас, притаили дъх в залата.

Спектакъл, който задължително трябва да се види. И да се почувства…“

 

  • бТВ, Даниел Димитров:

„Зала 1 на НДК отдавна не е била свидетел на подобен спектакъл – смислен като послание и впечатляващ като визия, задушевен като атмосфера и мащабен като реализация, истински, откровен, музикален и театрален, без капчица преиграване и излишно обожествяване…“

  •  „Момичетата от града“, Елица Попович:

 „На Нея с обич! Емил Димитров“ е сполучлива комбинация от театър и кино…Даниел Цочев в ролята на Емил Димитров е невероятно убедителен – пеещ, плачещ, разказващ…От сцената звучат най-известните за публиката, но също и най-любими приживе на самия Емил Димитров песни, като въздействието на живата музика е поразително...“

Видео