На Нея с обич! Емил Димитров  - Билети

To Her with Love! Emil Dimitrov - musical with English subtitles

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

„На Нея с обич! Емил Димитров“ –


музикалният спектакъл, който „задължително трябва да се гледа и да се преживее!“,


се завръща на сцената си в зала 1 на НДК на 5 октомври 2018


 


„Преживяване, което не може да се опише с думи!“


„Брилянтен спектакъл!“


„Това не е просто спектакъл! Това не е и концерт! Това е най-емоционалното преживяване, което никога няма да забравя…“


„Имах усещането, че Емил беше с нас! Невероятен Даниел Цочев!“


„Европейски спектакъл на българска сцена!“


Това е гласът на публиката, която трудно намира думите, за да изрази какво е преживяването, което ни очаква зад заглавието „На Нея с обич! Емил Димитров“.


И ако Вие, който четете тези редове, изпитвате колебание дали да се доверите на хилядите зрители, които говорят „на един глас“ за независимата музикална продукция „На Нея с обич! Емил Димитров“, ние ще се опитаме да Ви помогнем да разрешите съмнението като си отговорите на следните въпроси:


Чувствителни ли сте към болката и радостта? Обичате ли хубава музика? Обичате ли театъра? А киното? Изпитвали ли сте някога желание да върнете времето назад, за да направите нещо пропуснато? Бихте ли участвали в сбъдването на една мечта?


Ако дори на един от тези въпроси отговорът е ДА, то „На Нея с обич! Емил Димитров“ е за Вас! Не пропускайте датата  5 октомври – единствено представяне за 2018-а година на музикалния спектакъл  на сцената, за която бе създаден – зала 1 на НДК.


„На Нея с обич! Емил Димитров“ е музикален спектакъл за Артиста,


за когото животът бе музика, сцената – дом,


а голямата любов – Публиката!


АРТИСТЪТ И НЕГОВАТА ИСТОРИЯ


Той изпя 400 песни, създаде първите български хитове, сред които и песните-химни „Моя страна, моя България“, „Ако си дал“ и „Писмо до мама“. Той даде на Европа 10 хита. Продаде над 70 000 000 плочи и за първи път събра 80 000 зрители на концерт в 60-те години на миналия век. Наричаха го „новият Беко“, „Синатра на Изтока“, но той е Емил Димитров!


ХАРМОНИЯ НА МУЗИКА, ТЕАТЪР И КИНО


Това е спектакъл за последната мечта на Емил – да се срещне отново и за последен път с Нея – своята Публика, да се сбогува с Нея. „Всяка мечта заслужава живот!“, казва Тя, вторият герой в спектакъла, и предлага на Емил да му помогне да сбъдне мечтата си, поставяйки условия за това. По пътя към срещата с Нея - неговата публика, времето се връща назад и разказва историята на  един живот, изпълнен с радости и болки, с възходи и падения, с изпитания и победи, със слава и самота.


Историята на Артиста, готов да жертва всичко заради Публиката - най-големият наркотик и най-сладката болка, е разказана елегантно и с финес, с нескрити обич и уважение към аристократа на българската поп музика. На сцената се редуват картини, описващи най-важните моменти в живота на Емил и песни, които просто не можеш да не запееш или да харесаш, дори и да ги чуваш за първи път.


Това е животът на Емил Димитров, разказан с песните му!


В спектакъла звучат, в живо изпълнение на актьора Даниел Цочев, 16 от незабравимите песни на Емил Димитров. Сред песните, преплетени в историята и сами разказващи история, са: „Моя страна”, „Ако си дал“, „Писмо до мама”, „Само тази нощ“, „Джулия“, „Арлекино“, „Без грим“, „Върни ми времето“, „Ние се оженихме“, „Нашият сигнал“, „Вън вали“...


Прекрасната музика към спектакъла звучи в живо изпълнение на Симфоничен оркестър, бенд формация и трио вокали с диригент Христо Павлов.


Мащабните кино картини, заснети специално за спектакъла, и образите, излъчвани на живо от видео камери, създават впечатляваща и силно въздействаща кино визия.


С УЧАСТИЕТО НА:


В ролята на Емил Димитров е актьорът Даниел Цочев.


„Това е човекът, заслужаващ най-силни аплодисменти за начина, по който не просто е успял да влезе под кожата на Емил, но и да заживее с него, и благодарение на обичта и уважението си към него, да създаде образ, който вълнува, изживява се с цялото сърце и може да те разплаче…Изумителен е начинът на Цочев да говори от името и с гласа на Емил и още повече – да  изпълнява на живо шлагери, които публиката не приема лесно от името на който и да е НеЕмил. „Ако си дал“, „Писмо до мама“, „Само тази нощ“, „Джулия“, „Ако можех да избирам, майчице“ и „Арлекино“ звучат все така по емилдимитровски и завладяващо, но пречупени през чувствителността на един негов достоен наследник…“, написа след премиерата Даниел Димитров (бТВ).


В ролята на многоликия образ на Тя е актрисата Антония Малинова. 


„Елегантно и силно партньорство на Антония Малинова, която вече 20 години играе на френски сцени и се завръща в България само за участието си в този спектакъл. Тя ни кара да се питаме заедно с Емил „Коя си ти?“ до финала. Тя е любовта, майката, музата, съдбата, смъртта…“. (Кремена Николова, журналист)


 


ТВОРЧЕСКИ ЕКИП


Автор на завладяващата сценична история е Нели Бенова. Великолепната сценична постановка на спектакъла е дело на актрисата Снежина Петрова. Категоричната и запомняща се черно-бяла стилистика на сценографията и костюмите е създадена от Свила Величкова. Видео дизайнер на късометражните филми и картини на екран е Владислав Илиев. Преводът на английски език е на Любов Костова.


Продуцент на спектакъла  е Нели Бенова§ОXYMORON FACTORY.


 


ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ  • „На Нея с обич! Емил Димитров“ е със субтитри на английски език.

  • Официална страница на спектакъла във Facebook

  • Продължителност: 90 минути.

  • Билети могат да бъдат закупени в партньорската мрежа на Eventim и на касите в Билетен център на НДК.

  • Билетите за ученици и студенти са на специална цена от 17 лв.

  • Без възрастови ограничения! Деца до 7 години се допускат без билет, но без запазено самостоятелно място.