Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Описание

 

Легендарната група Ахат се завръща на българската сцена!

 

Вместо "Последният поход", музикантите решиха да се съберат отново, и този път да продължат напред. Те възобновиха своята концертна дейност и след няколко участия през летния сезон, останаха вдъхновени и окрилени от топлото посрещане на публиката!

 

За да отпразнува своето завръщане, през ноември месец , групата ще направи национално турне, което ще включва градовете: Благоевград-10.11, Пловдив-11.11, Бургас-13.11, Варна-14.11, Русе-16.11 и Велико Търново-17.11. Концерт в София ще има следващата година. Ще бъде със симфоничен оркестър и много други гости изпълнители. Специален гост на всички концерти от турнето на Ахат ще бъде легендарния Джо Лин Търнър ( Rainbow, Deep Purple). Той ще излиза в средата на концертите и заедно с Ахатите ще изпълнява някои от великите хитове на групите, с които е световно популярен и търсен и до днес.

 

Ахат ще свирят само класики, като ще има и изненади, но не кавъри! На самостоятелните концерти на групата никога не е имало компромиси! Ще има брилянтен звук, красиво сценично осветление, ефекти, видео стени и всичко необходимо за провеждането на един перфектен рок концерт! Ще има бира, безалкохолни и мърчендайз, а след концертите, Ахат и Джо Лин Търнър ще се срещат със желаещите за снимки и автографи фенове.

 

Заповядайте и бъдете с тях на концертите, за които дълго след това ще се говори, а един ден Ви ще можете да кажете... "И аз бях там"!!!    

 

Билети в мрежата на Eventim.                                                                                                                                                 

 

 


Със специалното участие на JOE LYNN TURNER