Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

На 27 март Amek и Alarma Punk Jazz канят ценителите на концерт, какъвто София не е виждала скоро, а май и въобще. Гости на вечерта са Nadja (Торонто, Канада), една от най-активните и продуктивни drone doom банди на нашето време. За концерта си те ще бъдат подкрепени от sludge/post metal масива Trysth и drone дуото Leaver.

 

Домакин на събитието е *MIXTAPE 5* (Side B).Вратите отварят в 20:00 ч.

 

Билетите до края на февруари са на цена 10 лв.

През март ще струват 12 лв, а в деня на концерта на входа на клуба –15 лв.

 

Nadja е drone doom проект на един от най-продуктивните и разностранни музиканти на нашето време – мултиинструменталиста Aidan Baker. В последствие към него се присъединява и Leah Buckareff (бас) и Nadja започва своето безкрайно пътешестиве изд ълбините на звука. В биографията си дуото има освен завидно качествени и завидно много на брой самостоятелни албуми, също и впечатляващ архив от колаборации с банди катоYear Оf No Light, OvO, Black Boned Angel, Galena и много други.

 

През 2014 г. Nadja ще се завърнат с Queller, нов самостоятелен албум, който след по-тихия си предшественик Flipper (2013) ги връща в един почти по Godflesh-ски наситен с шумове, фрагментарни вокали и тежки рифове мрак.

http://facebook.com/LuvNadja

http://nadja.bandcamp.com

http://brokenspineprods.wordpress.com

 

Trysth са едни от малкото тукашни представители на sludge/post metal жанровете и едни от най-актуалните превъплъщения на тежката музика. Попили вдъхновения от банди като Neurosis, Isis, Crowbar и Envy, Trysth са плътни и тъмни като бездна, но достатъчно прецизни и детайлни, за да те карат да ги слушаш пак и пак. В момента бандата приключва работата по дебютния си албум, който със сигурност е събитие, от което българската музика се нуждае от години.

https://www.facebook.com/trysthmetal

 

Leaver е проект на Ангел Симитчиев (Mytrip) и Даниел Дончов (Expectations), в който двамата се опитват да смесят аморфността на ambient и drone жанровете заедно с искреността и семплотата на акустичната singer-songwriter музика. В момента Leaver записват сами първия си албум Heading Home.

http://facebook.com/leaverdrone

 

18+ Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe