Зареждане...

Намереното поколение - Билети

Детайли за събитието

Апетит за образование чрез практика, заедно с институционалната подкрепа на МОН, има удоволствието да ви покани като зрители в едно от най-големите и значими събития в сферата на образованието - Национален научно-образователен фестивал: “Намереното поколение” в Национален дворец на културата от24-ти до 26-ти януари 2020г. Събитието събира на едно място преподаватели и ученици от цяла България, ръководителите на олимпийските ни отбори, учени от БАН, университетски преподаватели, както и професионалисти и организации, които съвместно работят за превръщането на закостенялото и базирано на теория образование в практическо. Това е четвъртото поредно събитие, което организираме с идеята да съберем на едно място образование, наука и бизнес, откривайки и изграждайки следващото поколение български специалисти и учени, чиито умения и познания да бъдат достойни да се наредят до тези на най-големите умове в света.

 

"Намереното поколение" ще се състои в три модула - практически, лекционен и модул за национално обсъждане на иновации. В първата част от изложението всеки един участник ще може на практика да покаже своята дейност чрез експерименти, демонстрации, изнесени лаборатории. Освен за зрителите сме помислили и за професионалистите, които могат да подобрят своята професионална квалификация, присъствайки на лекции, водени от наши гост лектори като Теодосий Теодосиев, Никола Каравасилев, Светлин Наков, Наско Стаменов, доц. Лъчезар Христов, проф.Филип Мачев, доц.Албена Йорданова, г-н Георги Първанов и много други. За да направим връзка между приложимостта на образованието и науката в реалната работна среда сме поканили и хора от бизнес средите като собственици на HR компании, международни лектори, чуждестранни представители на организацията WWF, иновативни проекти, НПО-та.

 
Билетите пуснати в продажба са с цел подпомагане дейността и активностите за организация и провеждане на фестивала. Събитието е отворено както за малки, така и големи посетители напълно безплатно и закупуването на билети става на доброволни начала, ако желаете да подпомогнете осъществяването на каузата.