Намереното поколение

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Апетит за образование чрез практика, заедно с институционалната подкрепа на МОН, има удоволствието да Ви покани като зрители в едно от най-големите и значими събития в сферата на образованието: Национален научно-образователен фестивал, който ще се проведе в Национален дворец на културата от 25-ти до 26-ти януари 2020г.

 

Събитието събира на едно място преподаватели и ученици от цяла България, ръководителите на олимпийските ни отбори, учени от БАН, университетски преподаватели, както и професионалисти и организации, които съвместно работят за превръщането на закостенялото и базирано на теория образование в практическо. Това е четвъртото поредно събитие, което организираме с идеята да съберем на едно място образование, наука и бизнес, откривайки и изграждайки следващото поколение български специалисти и учени, чиито умения и познания да бъдат достойни да се наредят до тези на най-големите умове в света.

 

Билетите, които можете да закупите са за лекционния модул на изложението. В него 15 вдъхновяващи, успели и можещи професионалисти ще споделят ценен опит, интересни истории, практики и полезни съвети, свързани със своята сфера на развитие. Програмата ни включва имена като Теодосий Теодосиев, Светлин Наков, Никола Каравасилев, Gary Rowlands, Matt Larsen-Daw, Наско Стаменов и много други. Повече информация може да откриете на официалната страница на събитието в социалните мрежи.

 

Билетите за лекционния модул са разпределени в две зони, посещение на една лекция и целодневен билет, който Ви дава възможността да посетите избрани лекции без ограничение.

Лекционният модул ще се проведе на 25-ти януари, събота, с начален час от 10:00 часа до 18:00 часа.