NEBEZAO

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Супер хитът на лятото "Чёрная пантера" акостира и в клуб MUSIC JAM!

Сензационната руска формация Nebezao за пръв път в столицата: на 19 октомври, събота

 

Верен на стремежа си да представя някои от най-актуалните имена и изпълнители от европейската и световната сцена, Music Jam, заедно с партньорите си от Comma, готви поредно страхотно шоу - на 19 октомври, събота, на сцената на клуба ще се вихри Nebezao!

Руската сензация превзе класациите и доминира летния ефир като цунами със суперхита си "Чёрная пантера", а и доказа с изпълненията си на живо, че може да забавлява публиката с високооктанова смес от хаус, поп и денс ритми и експлозивна хореография.

Зад това наглед загадъчно име се "крие"... Влад, млад, 22-годишен музикант от Курск, ентусиаст на хаус музиката, чиито псевдоним е Nebezao. Той прави изненадващ фурор с парчето си, излязло през 2018 г., а тазгодишният ремикс "Black Panther" (feat. Rafal) буквално изкъртва класациите и чупи рекорди в интернет.   Nebezao вече прераства в "творчески колектив" и така Влад и приятели се впускат в музикалния бизнес на... пълно работно време. През юли руската команда вече изнесе страхотно шоу в топ клуба на Пловдив и беше отлично приета от българската публика. Сега е време да взриви и най-актуалния столичен музикален клуб.

 

Билети за шоуто на Nebezao в клуб Music Jam

са на цени от 20 и 30 лв и ще бъдат в продажба от 30.08 (петък) в:

- eventim.bg

-ticketportal.bg

- офиса на Sofia Music Enterprises

- на място от касата на клуба (вкл. в деня на концерта)

 

Ако закупите VIP билет или искате да запазите седящо място в клуб MUSIC JAM, необходимо е да позвъните на тел. 0899 333 344 и да заявите резервацията си!