NIGHT OF THE JUMPS  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Европейският и световният шампионат по мотокрос фристайл дебютираха с NIGHT of the JUMPS в началото на годината. Закриването на шоуто със салта и церемонията по короноването на новия световен шампион ще се проведе за първи път в България на 17 декември в София, новата зала "Арена Армеец". Надпреварата в NIGHT of the JUMPs през 2011 представлява тройно спортно удоволствие. Като допълнение към световния шампионат по мотокрос фристайл и различните международни състезания, през тази година част от веригата е и европейският шампионат

NIGHT of the JUMPS са най-старите и най-големи международни серии за мотокрос фристайл в света. Те представлява уникална смес, комбинираща международен спорт на най-високо ниво (световен и европейски шампионат по мотокрос фристайл) с класически шоу елементи като светлинна и пиротехника. За първи път в историята на най-големите и най-екстремни мотокрос фристайл серии в света, NIGHT of the JUMPS коронова официално двама шампиони – световният и този на Европа. Борбата за две големи титли предполага представянето на още повече трикове и нови фристайл герои, утвърждаващи своята репутация и изправящи публиката на крака.


В самото състезание ще вземат участие  най-добрите осем пилоти в света, а поради неговия екстремен вид се налага да бъдат повикани и четири резерви. Те ще излъчат новия световен шампион именно в зала "Арена Армеец", която наруши традицията от няколко поредни години финалът да бъде в Бразилия. 

По време на състезанието ще бъде проведено и награждаване на България за най-добър домакин на кръгове от шампионатите в дисциплини мотокрос и супермото. Изненадата за публиката обаче е съвсем друга. В отделна част от този кръг пилотите ще се опитат да поставят световен рекорд на висок скок, като те ще имат за цел да прелетят на 14 метра над земята. Това ще се случи на една от четирите рамки за скокове, които ще бъдат доставени от чужбина.Преди финалите, които започват в 21 часа, ще бъде проведена томбола, а собственикът на изтегления билет ще си тръгне с пикап Great Wall Steed 5.   

Вратите на залата отварят в 17 часа, а от 19 е официалното откриване. ПРОГРАМА:


17:00ч                   Отваряне на вратите


17:30ч                   Начало на pit-party


18:30ч                   Край на pit-party


19:00ч - 19:20ч      Официално откриване


19:20ч - 20:05ч      Квалификация


20:05ч - 20:35ч      Състезание & Стил


20:35ч - 21:10ч      Пауза


21:10ч - 21:40ч      Maxxis състезание висок скок


21:40ч - 22:10ч      Финал


22:10ч - 22:15ч      Церемония награждаване


22:25ч                   Време за автографи


 


Вход за деца до 7 години е безплатен.


Моля, имайте предвид, че при влизане ще бъде поискано доказателство за точната възраст на детето /Акт за раждане или валидна ученическа карта/.


Моля, носете два екземпляра от декларацията, която можете да изтеглите оттук.