NIGHT OF THE JUMPS  - Билети

BG JUMPS200 - Билети ©

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Grand Prix Bulgaria 2019


Световен шампионат фристайл - Вечерта на скоковете - Финал


14 декември 2019, Арена Армеец, София


 


По-малко от шест месеца остават до перлата в короната на веригата Grand Prix Bulgaria, а именно финалният кръг на Световния шампионат по мотокрос фристайл – Вечерта на скоковете, който ще се проведе в Арена Армеец, град София. След почти четири годишно прекъсване, едни от най-смелите мотоциклетни състезатели ще си дадат среща в сърцето на столицата ни, за да видим най-доброто от световния фристайл в офроуд условия.


До момента, България е била домакин на това престижно състезание общо пет пъти, като многократно е печелила приза за „Най-добър Организатор”, отличие за което ще се борим и на 14 декември тази година. Домакинствата на Световния шампионат по мотокрос фристайл в България се дължат изцяло на двама човека – г-н Бойко Борисов и г-н Румен Петков, които през последните десет години стоят зад каузата на мотоциклетния спорт в страната ни.


Дванадесет е броя на състезателите които ще видим тази година в Арена Армеец, като между тях са световния шампион Майкъл Мелеро (Испания), Роб Аделберг и Пат Боуден (Австралия), добре познатите ни Хавиер Вилегас (Чили) и Петър Пилат (Чехия), както и едно от новите имена в шампионата този сезон Адам Джоунс (САЩ). Състезанието в София включва в своята програма стандартните за Световния шампионат квалификация (12 състезатели) и Финал (6 състезатели), допълнителните състезания Race&Style, Best Whip, Highest Jump, като в момента се преговаря за един сравнително нов стил в преките битки между двама състезатели - Synchro (паралелно изпълнение на трикове от двама състезатели).


От 20 юни 2019 в мрежата на Ивентим стартира продажбата на билети за състезанието, като този път, билетите за различните сектори в Арена Армеец ще бъдат от цени 30-40-50-60 лева в периода до 01.09.2019, като след това цената им ще се увеличи с 20% от 01.09.2019. Деца на възраст до седем години ще могат да бъдат част от шоуто без входна такса (без гарантирана седалка).


Деца на възраст до седем години ще могат да бъдат част от шоуто без входна такса (без гарантирана седалка).