Зареждане...

Дата на събитието

дек31

НОВА ГОДИНА В НЮ ЙОРК - РАЗПРОДАДЕН

Киноцентър Бояна - декор Ню ЙоркСофия
Разпродаден
вт, 31. дек 2019 на 20:00
Детайли за събитието

НОВА ГОДИНА В НЮ ЙОРК

Нова 20 от Go Guide в Киноцентър Бояна

 

Както всеки един голям град и София заслужава парти на открито за Новата година, което да събере различни хора, но с еднакъв градски  вайб, на едно и също място, за да дочакат и заедно да отбележат заветния 12-и час.

Go Guide, подкрепени от Boyana Events  ще донесат нужната доза блясък на празника със събитие, което ще запомниш. Нюйоркските улици и декорите на Киноцентър Бояна, където се снимат много от холивудските продукции, ще бъдат изпълнени с живот и фестивален дух в най-чаканата нощ в годината.

Ще бъдат изградени 15 локации в декорите на нюйоркските сгради, така че всеки да намери своето място, като между тях ще има Wine Bar, Whisky Bar, Shot Bar и, разбира се, Champagne Room. Малки нощни клубове пък ще забавляват тълпата с разнородна музика, като Hip Hop, Disco, House и Retro, а Karaoke Bar и Gay Bar-ът ще донесат необходимия колорит на партито.

Голямата сцена ще е на открито и ще може да събере всички на едно място за колуминационния момент. На нея Live музиканти ще подгряват вечерта, а оод водопад от фойерверки и конфети съвсем празично ще настъпи 2020-а година.

След полунощ едно от киностудиата на „Бояна“ ще бъде превърнато в грандиозен нощен клуб, в който всички замесени ще танцуват на любимите си парчета през годините благодарение на Shame Party крюто.

Целият реквизит на киностудиото ще бъде използван, за да те вкара в най-якия новогодишен филм, който освен кинематографичен, ще е и адски вкусен, предвид всички фуудтръкове, които ще са наоколо.

Едно е сигурно – тази Нова година ще е като на кино. Супер различна, грандиозна и запомняща се... такава, каквато София е заслужила.

Билети:

🐣 Early Bird – 30 лв. - 300 бр.

😴 Sleepy Bird – 50 лв. - 1700 бр.

😡 Angry Bird – 70 лв. - 1000 бр.

 Капацитетът на събитието ще е 3000 души.

На място ще бъде осигурен транспорт и отопление.