BG Milica960 - Билети

Нощ на историите с... Милица Гладнишка

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Събитийният формат "Нощ на историите" се завръща след една година пауза и обещаваме да помните дълго историите, които ще чуете на 2 юни в Sofia Live Club. Защото в ролята на разказвача влиза неуморимата фурия на театъра и музикалната сцена Милица Гладнишка.


"Ако знаех... дали щях да..." е темата, която самата Милица Гладнишка си избра за участието си в "Нощ на историите". Отговорите ще научите на 2 юни, а локацията Sofia Live Club, популярна с концертите си на живо, никак не е случайна - защото събитието обещава и любопитни лични истории, и музикални изпълнения.


Билети за събитието на цена от 15 лв. се продават в мрежата на Eventim. На място в деня на събитието цената на билета ще бъде 20 лв.


Какво е "Нощ на историите"?


Фестивалното събитие “Нощ на историите” се провежда във формата популярни личности разказват свои лични, семейни или родови истории. Първото издание на „Нощ на историите“ се случи през май 2019 г. с участието на поети и писатели. През септември 2019 г. Нощ на историите гостува в Пловдив като част от официалната програма на Пловдив 2019 – Европейска столица на културата. През септември 2020 г. Нощ на историите беше посветена на София. Повече за формата и предишните му издания може да прочетете в сайта https://nightofstories.org/.