НОЩ НА ЗВЕЗДИТЕ  - Билети

нощ - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Световното шоу на Енчо Керязов "НОЩ НА ЗВЕЗДИТЕ" 2022 -

по традиция и тази година ще видим някои от най-големите звезди на световния шоу елит.

За нас е чест да Ви поканим на

11-то ИЗДАНИЕ НА СВЕТОВНОТО ШОУ НА ЕНЧО КЕРЯЗОВ

"НОЩ НА ЗВЕЗДИТЕ"

„Нощ на звездите“ е не просто спектакъл, а истински шедьовър на сценичните изкуства, посветен на българските талантливи деца! Тази година, за втори пореден път, представлението ще се проведе в Античен театър Пловдив.

Датата е 1 ви юни (сряда).

В деня на детето, отправяме жест към най-младата си публика, като отваряме вратите на спектакъла за деца до 6години (вкл.), безплатно!

А сцената, която десет години събира някои от най-добрите сценични изпълнители, обединени в името на една българска кауза, отново ще блести като никоя друга! Основна тема на спектакъла тази година е „Детето в мен“ – един изключително силен и въздействащ сюжет.

Световно-известни артисти ще дойдат за да подкрепят талантливите деца на България.

Невероятният клоун Хуш Ма-Хуш отново ще ни „попилее от смях“, а носителят на 22 световни рекорда на Гинес – Фреди Нок, ще ни направи свидетели на спиращи дъха гледки!

Тази година на сцената на Нощ на звездите, ще има и изключително българско присъствие! Ще се вълнуваме и ще пеем заедно с обичани български артисти и музиканти!

И това далеч не е всичко! За единадесета поредна година ще станем свидетели на уникално представление с много насторение и смях, емоции и вълнуващи моменти! Ще Ви пренесем в един вълшебен свят, чиито граници са там, докъдето достигат мечтите Ви!

СВЕТОВНОТО ШОУ НА ЕНЧО КЕРЯЗОВ " НОЩ НА ЗВЕЗДИТЕ "–

СПЕКТАКЪЛ, В КОЙТО ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ МЕЧТАЯТ ЗАЕДНО !

Заповядайте и бъдете част от най-вълнуващото събитие в България!


 

Очакваме Ви !