Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Слушаме едни от най-големите български хитове на отминалото десетилетие на сцената на „Обичам 90те”

Парчетата от първите места на родните класации като „Цвят лилав”, „Ала нямаш мен”, „Всичко било е насън”, „Вярвам в теб” са малка част от песните, с които техните изпълнители ще зарадват феновете на 90те

Истинските фенове на музиката на 90те вече с нетърпение очакват датата 16 ноември, когато в зала Фестивална ще имат възможност да я слушат до насита. Организаторите напомнят, че oстават само 6 дни, в които билетите за „Обичам 90те” ще се продават на цена от 30 лв. През месец ноември билетите ще бъдат по 35 лв. В деня на концерта, на входа на зала Фестивална, билети ще се продават по 40 лв.

На концерта „Обичам 90те” ще прозвучат едни от най-големите български хитове на отминалото десетилетие. Ирина Флорин, Тони, Камен Воденичаров и Стоян Михалев и Виктор ще ни зарадват с едни от най-силните си изпълнения от 90те в нощта на цялостна телепортация назад във времето. Концертът-парти “Обичам 90те” се организира от Радио ENERGY и Коко Ейджънси.

 „Идеята за този концерт е брилянтна, защото 90те са нашите години. Те са много романтични, изпълнени с много надежди и илюзии. Намирам за прекрасно за няколко часа да изживеем отново емоциите на 90те.”, коментира Камен Воденичаров. Сред песните, които ще чуем са неговите неизменни хитове „Ала нямаш мен” и „Не съм избягал”.

Едва ли има човек, който да не помни думите на едно от първите български клубни парчета „Цвят лилав”. С него, както и емблематичния клубен хит „Пътуване”, Ирина Флорин ще зарадва публиката в Зала Фестивална. „Музиката на 90те е една от най-красивите и мелодични. Едни от първите български парчета, които влязоха в дискотеките и хората се забавляваха, танцувайки на тях, бяха създадени през това десетилетие. Радвам се за концерта и съм сигурна, че хората ще са щастливи да присъстват.”, заяви Ирина Флорин. В нощта на 90те певицата е подготвила още няколко от водещите си сингли, реализирани през 90те.

Тони, която също ще вземе участие в концерта сподели: „Обичам 90те, защото бяха изпълнени с живот и тръпка. Изкуството беше истинско. Тогава музикантите (артистите) не се опитваха да правят музика, тя просто се случваше, защото излизаше от душите им. Именно заради това се радвам, че ще участвам в концерт, посветен на музиката от 90те.” Тони ще забавлява феновете на денс музиката от 90те с незабравимите „Всичко било е насън”, „Интернет самота” и „Както преди”.

Бившите членове на бандата Киора Стоян Михалев и Виктор ще ни пренесат обратно в изминалото десетилетие с класиката си „Вярвам в теб. Те ще изпълнят и хитове като „Кажи ми Да”, „Откакто ти” и други, които двамата изпълнители запазват в тайна, за да поднесат като изненада на публиката на „Обичам 90те”. “Най-убедителното доказателство за това, че обичаме музиката на 90те е любовта, с която сме създавали нашите хитове в онези години и фактът, че цяло едно поколение израстна с тях и срещна своята първа любов под вдъхновението на песни като Вярвам в теб и Откакто ти”, споделиха Стоян и Виктор.

Българските хитове от 90те ще бъдат допълнени от едни от най-силните евроденс изпълнители на това десетилетие. На сцената на „Обичам 90те” ще се качат Dr. Alban, Captain Jack, DJ SASH!, ICE MC, 2 Brothers on The 4th Floor, както и най-добрият диджей на музиката от 90те DJ Marti G и диджеите на Брилянтин – DJ Simon и SASH.