Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

E-Rotic  и C-Block  се присъединяват към звездите на "Обичам 90-те"

 Евроденс звездите от E-Rotic  и C-Block  се присъединяват към програмата на петото издание на "Обичам 90-те". Те ще заместят  холандците The Vengaboys, които поради непредвиден ангажимент няма да успеят да присъстват на събитието на 9-ти май в Зимен дворец на спорта, София.

Поради огромния интерес и многобройните запитвания от страна на феновете, C-Block ще се качат отново на родна сцена, за да изпеят любимите ни хитове от 90-те. За E-Rotic обаче това ще е първото гостуване в България, благодарение на организаторите на "Обичам 90-те" - Coco Agency и Радио ENERGY. На сцената на грандиозното парти, след месец ще видим още Haddaway, Corona, Alexia, DJ Ради и Marti G.

E-Rotic е швейцарско-немска евроденс група, създадена през 1994 г. от вокалистката Лиан Лей и рап-певеца Раз-Ма-Таз (Ричард Майкъл Смит). Характерни за тяхното творчество са предизвикателните и скандални текстове на сексуална тематика, които те най-често изпълняват в оскъдно облекло. Сред популярните хитове на E-Rotic са песните „Fred Come to Bed“, „Sex on The Phone“ , „Willy, use a Billy “ и „Help me, Dr. Dick”.

C-Block, които бяха част от третото издане на "Обичам 90-те", са немска хип-хоп и евроденс група, създадена от музикалните продуценти Йорг Вагнер, Улрих Бухман и Франки Милър през 1995 г. Дебютният сингъл на групата е "Shake Dat Azz", но истинска популярност сдобиват с песента "So Strung Out", която достига топ 10 в много европейски класации и топ 5 на Viva Top 100. Други парчета на C-Block, които се превръщат в любими на публиката, са хитовете „Keep Movin“, “Everything´s Good”, „The Future Is So Bright“, "Time Is Tickin' Away" и  „Broken Wings“.

Повече информация за концерта, изпълнителите и билетите за петото издание феновете могат да следят на страницата във фейсбук "Обичам 90-те/I Love the 90's".