ОБИЧАИТЕ НА БЪЛГАРИЯ - СПЕКТАКЪЛ НА НФА БЪЛГАРЕ  - Билети

BG Bulgare300 - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Уважаеми столичани и гости на София!

В навечерието на Деня на народните будители - 1 ноември, Национален фолклорен ансамбъл „БЪЛГАРЕ“ ви кани да се потопите в удивителния свят на българските традиции!

На 28 октомври, четвъртък, от 20 часа в Зала 1 на НДК предстои официалната премиера на проекта „ОБИЧАИТЕ НА БЪЛГАРИЯ“, реализиран с финансовата подкрепа на Министерство на културата. Една отдавна замислена творческа идея, осъществена по неправен досега начин.

В спектакъла хореографът Христо Димитров, вече в ролята на разказвач, и прекрасните танцьори от прочутия му ансамбъл представят най-красивите празници и обичаи, които нашият народ е създал и опазил през вековете. Удивителни истории, уникални костюми и завладяващите ритми на впечатляваща хореография ще оживеят в старинни обичаи от различни кътчета на Родината ни.

"ОБИЧАИТЕ НА БЪЛГАРИЯ" – един спектакъл, който ще ви промени!

28 октомври 2021 г., четвъртък, Зала 1 на НДК - София, 20 часа.

Билети на цени от 30, 40, 50, 60, 80 и 100 лева са в продажба на касите в Билетен център на НДК, в електронен билетен център на НДК и в партньорските мрежи на Eventim.bg от 1 септември. Закупените за първоначално обявената дата 30 септември важат без презаверка.

Представлението ще се състои при спазване на всички изисквани противоепидемични мерки и заетост на залата. Носенето на маски е задължително!