Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

ON! Fest 2011 в София
Българският младежки фестивал
От 16 до 18 Септември в Интер Експо Център ще се проведе първият български младежки фестивал. Информация за всичко, което ще се случва на фестивала, можете да откриете на Onfest.bg! Ето какво е то накратко:
Музика, танци, технологии, скейт, графити, гейминг, конференции и нинджи. Това са само част от атракциите,  които ви очакват на ON! Fest през месец септември.
Фестивалът е разделен на 6 тематични зони. Основното в тях:
Aniventure ON! – Най-мащабният Cosplay конкурс в България. Превъплътете се в любимия си герой, съревновайте се с другите участници и спечелете възможността да бъдете българският предстaвител на европейския Cosplay конкурс в London.
Street ON! – тук едни от най-добрите световни графити художници ще украсят стените на изложбения център под специфичните звуци на скейт, байк  и ... хубава музика .  Всички желаещи да вдигнат нивото на адреналина,  ще могат да го направят  на скейт рампата или голямата въздушна възглавница.
Dance ON! – всички хип-хоп и брейк танцьори да започват да се подготвят за танцовите битки от сега. Хората с афинититет към хип-хоп културата ще имат възможност да присъстват на  интересни лекции, да се запознаят с  някои от най-добрите танцьори и да участвaт в различни уъркшопи и открити уроци. Стягайте кецовете и се гответе!
Party ON! – В тази зона подготвяме две вечерни партита. Първото е в партньорство със „Строежа”,  които ще се погрижат за удоволствието на  любителите на живата музика и акустичния звук Втората вечер е в партньорство с “HMSU”, които ще зарадват всички фенове на drum’n’bass и dubstep звученето.
Technology ON! – тук ви очакват лан парти, състезание по overclock (тунинг на компютри)  и турнири по най-популярните игри - StarCraft2, Counter-Strike, FIFA, PES. Ще имате възможността да се информирате и пробвате някой от най-интересните джаджи.
Summit ON! – първата в България конференция за разработка на игри. Ако ви вълнуват  въпросите  „ Как се правят видео игри? Някой прави ли игри в България?  Как мога  аз да намеря работа в тази сфера?”, ще намерите техния отговор на именно на Summit ON!. Ще ги дадат и български и чуждестранни експерти в областта на “game development”.
На страницата на фестивала www.onfest.bg ще намерите и информация за билетите, които ще бъдат пуснати в продажба на 15.06.2011 онлайн на www.eventim.bg,  както и в тяхната търговска мрежа.
Можете да ни намерите и във Facebook на www.facebook.com/onfest