ONYX

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Точно така! Тези hip-hop икони ще взривят сцената на Маймунарника! Ще разтресат и затвърдените си фенове след няколкото си посещения в София, увенчани с исторически лайвове.

Очакваме Ви на 25.07. за да понапишем още малко музикална история и да се заразим с тази сурова и експлозивна енергия, която ONYX разливат на шотове by default.

 

Кралете на нюйоркския квартал Южна Ямайка, Куинс, ONYX са се активирали още в далечната 1993 г., набирайки огромни обороти и затвърждавайки понятието "хардкор" в хип хопa с платинения им дебютен албум "Bacdafucup", издаден за лейбъла Def Jam. Първият им албум е с продадени над 2 000 000 копия за една година и печели престижната награда Hip Hop Soul Train Awards, измествайки от първото място не кой да е, а класиката на DR. DRE "The Chronic".

ONYX се сформират през 1988 г. в състав Fredro Starr, Sticky Fingaz, SonSee и покойният Big DS. Тези момчетата не променят правилата - те ги разбиват на пух и прах. Огромен двигател в шоубизнеса, ONYX дават рамо в кариерата на такива имена от световната сцена като DMX и 50 Cent, а съвместната им работа с Biohazard пeчели всеобщото признание на феновете и утвърждава групата като един от най-успешните музикални проекти в златната ера на MTV.

20 години и множество ъндърграунд класики по-късно няма нищо по-живо и зарибяващо от плувнали в пот фенове, раздаващи се докрай на лайв изпълненията на ONYX. Някои имат честта буквално да носят любимците си на ръце след коронен скок в публиката на Sticky след "Throw Ya Gunz".

Последният албум на ONYX e от 2014 г. - тавата се казва "Wakedafucup" и e първият проект на бандата след 10-годишно мълчание и реформиран състав.

 

Билети при предварителна продажба – 20 BGN Билети на място – 30 BGN

 

Врати - 18 ч / Начало – 21 ч