Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

20.11.2018г.19.00ч., Гостуване в София

Цирковата площадка в парк „Възраждане“ – квартал Зона Б5 Опера в цирка „ПАЛЯЧИ“ от Руджеро Леонкавало Съвместна продукция с Академичен цирк „Балкански“ Режисьор Огнян Драганов Диригент Ивайло Кринчев Сценография и костюми Каталин Йонеску-Арборе /Румъния/ Костюми Салваторе Русо /Италия/ Хормайстор Младен Станев Солисти Камен Чанев, Цветелина Василева, Валери Турманов, Нико Исаков, Александър Крунев, Георги Динев и др.

Със специалното участие на артисти от Академичен цирк "Балкански"

Красимир Панчев-гайда

Концертмайстор Румен Какамъков

Оркестър и хор на Държавна опера-Стара Загора

 

В новата постановка на операта „Палячи“ – пътуващата трупа е циркова и действието се развива в цирка сред естествения декор на арената на Академичен цирк „Балкански“. Спектакъла ще дирижира главният диригент на Държавна опера-Стара Загора Ивайло Кринчев. Художници на костюмите са Каталин Йонеску-Арборе /Румъния/ и Салваторе Русо /Италия/. Зрителите могат да очакват една необикновена и силно въздействаща класическа постановка с участието на звездни солисти, хора и оркестъра на Държавна опера-Стара Загора.Под купола на цирка ще бъде представена атрактивна циркова програма в изпълнение на артисти от Академичен цирк „Балкански“.

Номерата са прецизно подбрани от творческия екип, за да се впишат логично в музикалната драматургия и да подсилят колорита на реалистичната артистична атмосфера. Изключително вълнуващо и въздействащо е новото лазерно шоу на Цирк „Балкански“ на фона на музиката на интермецото.

 

• Онлайн и в разпространителската мрежа на www.eventim.bg На касите на:

• Академичен цирк „Балкански“, телефон 0878 570 602 /цирковата площадка в парк „Възраждане“ – квартал Зона Б5/