Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Описание

Обичаните от всички българи оркестър „ Канарите” ще изнесат концерти в летните  театри на град Бургас н град Варна Музикантите ще представят най - доброто от своето творчество. Почитателите на фолклорната музика ще чуят и част от песните от наскоро излезлия 22 - рия албум на оркестъра – „Стилът си има име – Канарите.
                43 години са доста дълъг период, в който оркестър „ Канарите” са на музикалната сцена, но за да бъдеш обичан, за да бъдеш популярен, ти трябва непрекъснато да създаваш, да правиш музика, от която хората имат потребност. Още преди да е създал оркестър „ Канарите”, Атанас Стоев прави своя музика, създава текстове.
                 В албумът „ Стилът си има име - Канарите”, всеки слушател сам ще открие своята песен - за съдбата, за любовта, за всичко, което се случва в живота.
                 Една от тайните за успеха на оркестъра е дългогодишната екипна работа на инструменталистите и солистките, които са обединени от любовта към музиката и изкуството. Оркестър „ Канарите” е емблема на нашия български фолклор,с който можем да се гордеем пред целия свят.