Орлин Павлов - Още малко  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Орлин Павлов с концерт в Зала 1 на НДК на 1 октомври 2018


Представя първия си самостоятелен албум “Още малко...”


 


Един от най-обичаните български изпълнители Орлин Павлов ще се качи на сцената на Зала 1 на НДК, за първия си голям самостоятелен концерт “Още малко...”. Това ще се случи на 1 октомври 2018г. – Световен ден на музиката, от 20:00ч. За всички фенове и почитатели, изпълнителят с най-пленителна усмивка ще представи за първи път на живо новия си албум, по който работи в момента и също ще носи името  “Още малко...”. 


За да е пълна емоцията и преживяването, Орлин Павлов ще изпълни и някои от емблематичните си хитове, а на сцената ще излезе с едни от най-добрите български музиканти - Мартин Ташев /тромпет и вокали/, Милен Кукошаров /пиано/, Васил Вутев /барабани/, Борислав Бояджиев /перкусии/, Владислав Мичев /тромбон/, Димитър Льолев /саксофон/, Георги Стойков /тромпет/, Евден Димитров /бас/, Волен Милчев /вокали/, Ангел Дюлгеров /китара/, DJ Stephan Love, с които подготвят безкомпромисно шоу.


Концертът и албумът носят името на едноименното парче, изпълнявано от Орлин “Още малко”, което влезе в сърцата и домовете на хората с хитовия телевизионен сериал на bTV “Скъпи наследници”. В него успешният певец e в амплоато на актьор и играе главна роля.  


Билетите за концерта на Орлин Павлов вече са в продажба в мрежата на Еventim.