От Класика до Холивуд  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

На 31-ви юли (сряда) от 18.30ч, ще имате възможността да се насладите на проекта „От Класика до Холивуд”, в изпълнение на Анжела Маджарова - арфа, Росица Бояджиева - флейта и Диляна Георгиева – сопран. Концертът ще се състои от две, части, както подсказва и името му. В първата ще прозвучат шлагери от класиката като „Унгарски тац” на Брамс, „Чардаш” на Монти, „Аве Мария” от Бах-Гуно и  много други. Контрастът и предизвикателството за триото идва във втората част. Ще чуете емблематичните теми от филмовата музика на Еньо Мориконе от „Мисията“, Виктор Янг от „Около света“, теми от „Титаник“, „Цар Лъв“, „Моята прекрасна лейди“ и какво още, ще разберете само ако резервирате местата си на тел: 02 / 963 12 54 или 0887 934 335.


 


”Подготвихме тази програма с много любов и ентусиазъм и наистина се забавлявахме, докато репетирахме, надяваме се тази енергия да предадем и на вас публиката!”, казват трите прекрасни дами. Подарете си ваканционно настроение и прохлада в лятна вечер. Насладете се чаша питие на любими, познати на всички ни мелодии. А тези от вас, които не са в София, ще могат  да чуят проекта  „От Класика до Холивуд” на откритите сцени в редица български градове.


А ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5 следете програмата на клуба на www.clubstudio5.com или станете наши приятели във Facebook: Studio 5* music club, защото музиката има значение.