ОТЧАЯНИ СЪПРУЗИ  - Билети

BG supruzi300 - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

"Отчаяни съпрузи" в Бургас на 19 януари се мести от Опера Бургас в Културен дом НХК, зрителна зала "Тончо Русев". Датата остава същата.

Билетите за новото място ще важат без презаверяване.

Всички, закупили билети за Опера Бургас, ще бъдат настанени на специални ВИП места в Културен дом НХК. Необходимо е единствено в деня на представлението да се обърнат към разпределителите на място.

Благодарим за разбирането.
"ОТЧАЯНИ СЪПРУЗИ"

с Бойко Кръстанов, Явор Бахаров, Даниел Пеев и Димитър Захариев

 

автори Алекси Макар, Жером Даран и Стефан Мюра режисьор – Васил Дуев превод – Снежина Русенова-Здравкова

 

Нестандартна френска комедия за трудностите на „силния“ пол, който трябва да приеме предизвикателствата, поставени му от жените и от обвързването, умело представена от трима развихрящи се в хумора си актьори. Парижкият хит, който вече осем години не слиза от комедийния афиш и нарушава всички кодове в жанра!

 

Artvent е организатор на масови културни мероприятия. Ние предлагаме на българската публика разнообразие от театрални постановки, както за възрастни, така и за най- малките. Перфектна организация и качествени продукции са нашият приоритет, за да може максимално публиката да се наслади на магията на театъра. София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Стара Загора са само малка част от градовете, в които може да посетите нашите събития.