Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

ВАСКО ВАСИЛЕВ В ПАРАДА НА ШАМПИОНИТЕ

 

След грандиозният успех в препълнената зала Арена Армеец вчера,  Васко Василев обяви, че ще подкрепи с изпълненията си на живо  своите приятели Албена и Максим в „Парада на шампионите”, който ще се състои на 28.03.16г.  Отдавна известно е дългогодишното му приятелство с двойката фигуристи Абена Денкова и Максим Стависки. Двукратните носители на  световната титла  са част от грандиозното турне на звездната трупа на Иля Авербух с последното му шоу „Любимите филми за най- ценното в живота”. Авербух планира някои от ярките изпълнения да бъдат включени в Галата на шампионите в София на 28 март, Арена Армеец, в която  ще вземат участие олимпийски, световни и европейски шампиони по фигурно пързаляне.

 Въпреки огромната си заетост и турнето в Япония, Васко Василев е направил невъзможното , за да присъства на „Парада на шампионите”. Денкова и Ставийски имат съвместна програма с виртуозния цигулар, като най-известното им изпълнение е „Либертанго”. Това забележително трио, българските зрители ще имат уникалната възможност да видят „на живо” в организираното от „Жокер медиа” ледено шоу „Парад на шампионите”, Арена Армеец, 20.00 часа.

Създателите на проекта са внесли някои промени в типичното възприемане на фигурното пързаляне като спорт, който съчетава в себе си грациозност и издържливост. Българските зрители ще видят на леда олимпийски, световни и европейски шампиони по фигурно пързаляне. Те ще демонстрират своя професионализъм в едно наистина красиво и романтично шоу. В шоуто  ще вземат  участие:

- Албена Денкова и Максим Ставийски – двукратни световни шампиони

- Алексей Ягудин – Олимпийски шампион

- Татяна Навка – Роман Костомаров – Олимпийски шампиони

- Татяна Тотмянина – Максим Маринин – Олимпийски шампиони

- Оксана Домнина – Максим Шабалин – Световни  и европейски шампиони, бронзови медалисти на Олимпийски Игри

- Мария Петрова – Алексей Тихонов – Световни  и европейски шампиони

- Маргарита Дробязко – Повилас Ванагас – многократни шампиони на Литва, медалисти от европейски и световни шампионати

- Елена Леонова – Андрей Хвалко – двукратни световни шампиони  при професионалистите

- Владимир Беседин – Алексей Полищук – Световни шампиони по спортна акробатика и  акробатика  на лед