PARADISE LOST  - Билети

BG Paradise300n - Билети

Дата на събитието

Детайли за събитието

Британската готик метъл институция PARADISE LOST отлага с една година завръщането си в София. Новата дата на концерта в клуб *MIXTAPE 5* е 1 декември 2021. Причините за отлагането на цялото турне са очевидни.

Близо четири години след последното си шоу у нас, PARADISE LOST ще стъпят отново на българска земя, този път въоръжени с музика от най-новия им албум 'Obsidian', който излезе тази пролет от Nuclear Blast/Wizard.

Билетите ще важат без допълнителна заверка за новата дата на концерта, но ако тя не ви е удобна, можете да върнете своя билет на мястото, където сте го закупили в системите на www.Eventim.bg

ВНИМАНИЕ! Може да върнете билета си до 30 септември 2020 година.

Билетите за 1 декември 2021 година вече са в продажба.

Човек може да се наслаждава на музиката в практически всякаква среда и се надяваме новият ни албум да ви донесе повече светлина в мрака на тези несигурни времена! Благодарим за постоянната ви подкрепа през всичките тези години. Нямаме търпение да се видим и на концерт..." - споделя вокалистът НИК ХОЛМС.

За българската публика, той добавя: "Феновете в България отдавна имат специално място в сърцата ни. Нямаме търпение за новата ни среща.