PARK LIVE FEST 2012  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

ParkLive на 6 и 7 септември в парка на Летище „София”
Разнороден лайнъп от утвърдени имена и най-интересните нови формации

Третото издание на фестивала ParkLive ще се проведе на 6-ти и 7-ми септември 2012 в парковото пространство до Терминал 2  на Летище София. Организаторите, към които тази година се присъединиха и Yalta Club, обещават две сцени и качествена селекция от артисти, които ще запазят заряда и атмосферата на ParkLive от предишните му две издания.  

ParkLive  отново ще предложи на родните меломани разнороден лайнъп от големи и утвърдени имена като Pete Tong, Basement Jaxx, Henrik Schwarz и Herbaliser и едновременно с това едни от най-интересните нови електронни формации, появили се през последните години - Submotion Orchestra, Debruit, Ben Westbeech. С тази селекция ParkLive доказва отново силата си да подбира качествени артисти с ново, алтернативно и завладяващо звучене.

Билети в мрежата на Ивентим. Цената на промоционалните билети през юни е 55 лв. за двудневен фестивален билет и 35 лв. за един фестивален ден.

За повече информация следете www.parklivefest.com и фен страницата във Facebook :https://www.facebook.com/pages/ParkLive-Festival/243414253915