Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Любимата ни електро суинг банда „Parov Stelar Band” пристигат за концерт в България! Както неведнъж са казвали – „Приемаме, защото обичаме да правим спектакли тук!”

На 3-ти октомври, петък, в зала "Арена Армеец", многобройните почитатели на оригиналната музика, която Parov Stelar Band създават, ще имат възможността да чуят наживо познатите хитови компилации, както и най-новите парчета на групата от 2013 година.

Специфичната смесица от стилове прави бандата популярна в цял свят, а билетите за спектаклите им се изчерпват много преди обявените дати. Не е за изпускане и тази поредна възможност да се забавляваме с австрийците на 3-ти октомври в София, тъй като способността им да ни изненадват, е безгранична. Като истински иноватор в жанра, Parov Stelar винаги е малко по-напред от останалите - малко по-суинг, малко по-джаз и много по-провокиращ.

Билетите за събитието са на промоционална цена от 50лв до 5ти септември, когато цената ще се стане 60лв.  


Най-запалените почитатели на The Parov Stelar Band ще имат възможността да стоят на „ръка разстояние“ от своите идоли. Поради големия интерес, Event Zone пуска билети за  специално обособена зона – Swing Premium – която включва възможност за паркинг, отделен вход и отделена зона с бар. Освен това всеки, който вече си е закупил билет, има възможност за „ъпгрейд“.  Броят на билетите за Swing Premium Zone е ограничен.

3-ти октомври, зала "Арена-Армеец", 20:00 ч. - Forever swing!