ПЕТЯ БУЮКЛИЕВА - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Петя Буюклиева с юбилеен мегаконцерт
„Жена на всички времена”Гласовитата дива на българския поп-рок Петя Буюклиева с мегашоу по случай юбиления си концерт - „Жена на всички времена” на 28 ноември 2010 г. /неделя/, от 19.00 часа, в зала 1 на НДК.
Зрелищният спектакъл ще представи златните хитове и емблематичната визия – запазена марка на изпълнителката, безапелационно спечелила четири  пъти престижната награда „Гран При” и 25 международни награди от конкурси в различни държави. Публиката ще се наслади на новите песни и аранжименти, както и на впечатляващите метаморфози на певицата в различни музикални стилове.
Уважението и подкрепата си към „феномена на българския попрок” – Петя Буюклиева, ще изразят колеги от артистичните среди като Трупата на Нешка Робева и музиканти от различни поколения, сред които са Биг бендът на БНР, Deep Zone Project, рок група Конкурент, Мая Кръстева, Ники Манолов и млади таланти.

Зрелищният спектакъл ще представи златните хитове и емблематичната визия – запазена марка на изпълнителката, нови песни и аранжименти, впечатляващите метаморфози на певицата в различни музикални стилове. Спектакълът е с участието на Биг бенда на БНР, Трупата на Нешка Робева, Deep Zone Project, рок група Конкурент, тенора Бойко Цветанов, Мая Кръстева, Ники Манолов и други млади таланти. Стандартните билети могат да бъдат закупени на цена от 10 лв. до 50 лв. на касите на НДК и на www.eventim.bg. Съорганизатор на събитието е „Жокер Медиа”.

Медийни партньори са Нова телевизия, Дарик радио, БНР, БГ радио, вестник „Дума” и Моно БГ. Със съдействието на Столична община, Държавна парично-предметна лотария, Galchev Holding, Mazda, Kresly Advertising, Prime Screen, Рекламно-издателски комплекс „БИ”, Carina, Magama, СиВЗК и други.