Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Описание

За многобройните желаещи и фенове в България Филип Киркоров отново ще представи триумфалното си шоу “Другой”. Преди две години лятното турне на краля на руската поп сцена препълни всичките концертни зали и театри, оставяйки зрителите безмълвни, а билетите без наличност само няколко седмици след началото на продажбите!


Това шоу няма еквивалент както по количество на поситилите го зрители, така и по количеството награди, което е спечелило! След премиерата му в Кремълския Дворец незабравимото представление са поситили повече от милион зрители в Русия и света. Шоуто “Другой” беспрекословно бе признато за най – доброто от всичките музикални премии в Русия.


Самият артист определя програмата като “Шоу №1”. “Другой” представя квинтесенция от творческия багаж, който Киркоров е събрал за многото години на музикалния Олимп. Шоуто “Другой” отново изхвърля Филип Киркоров на нова висота, тъй като не е просто концерт, а уникален музикален спектакъл. Иновационни технологии, 3D-мапинг, компютърни и анимационни ефекти – съчетанието на всички тези елементи сочи към безпрецедентността на програмата.


С течението на много години аудиторията се е уверила, че всеки концерт на поп краля е майсторски изпълнена демонстрация на музикалния му талант умножен по артистичен професионализъм. Феновете на Филип Киркорот знаят, че прииждайки на концерт на любимеца си получават не само повече от 2 часа великолепно живо изпълнение на любимите си песни, но и умопомрачително шоу, което всеки път предобива нови цветове.