Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Виртуозите Андреас Керн и Пол Цибис са Piano Battle. Излизат на сцената очи в очи, очаровайки с майсторски изпълнения на класически произведения. Те са приятели в живота, но на сцената са безмилостни конкуренти за вниманието на публиката!

Репертоарът варира от Шуберт и Шопен до Скрябин и Лигети. Състезанието не би било състезание, ако няма арбитър. Андреас Керн и Пол Цибис канят всички присъстващи в залата да гласуват чие изпълнение харесват повече. Целта е са се избере победител на вечерта. И с това ролята на публиката не се изчерпва - те са готови да импровизират върху тонове, подадени от нея.

Андреас Керн и Пол Цибис създават дуета си специално за фестивал в Хонг Конг. Това е начало, прераснало в сътрудничество между двамата и стотици концерти в Европа, Съединените щати и Азия. Шоуто е толкова успешно, че двамата са канени на всички престижни музикални фестивали, включително Beethovenfest Бон, Фестивалът Rheingau Musik, фестивала в Шлезвиг-Холщайн и много други.

След успеха през ноември 2017г. в Зала "България" в София, тази година Андреас и Пол ще завладеят с виртуозните си изпълнения жителите и гостите на гр. Бургас с концерт в Летен Театър Бургас на 14.07.2018!