Пилето, което казва КУ  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

“ПИЛЕТО, КОЕТО КАЗВА КУ” - моноспектакъл на Иван Юруков


последно за сезона - 29 юни в Нов театър НДК


 


  


   Един от най-харесваните и популярни наши актьори от театралната сцена и телевизионният екран – Иван Юруков ще представи за последен път за този сезон комедийния моноспектакъл “ПИЛЕТО, КОЕТО КАЗВА КУ”.


Заповядайте на 29 юни в Нов театър НДК от 19.30 ч.


 


Билетите за “ПИЛЕТО, КОЕТО КАЗВА КУ” на 29 юни в Нов театър НДК можете да намерите тук и на партньорските каси – в Билетен център НДК, бензиностанции ОМВ, Техномаркет, Български Пощи и други.


Цената на билетите е 12 лв.


 


   Звездата на Народният театър тази година получи поредна с номинация за “Аскеер” в категорията главна мъжка роля за блестящата си игра в “Майстори” – за ролята на майстор Найден. В “ПИЛЕТО, КОЕТО КАЗВА КУ” Иван Юруков  отново вдига летвата пред себе си, представяйки чудесно най-различни цветни и страстни персонажи и влизайки най-вече в ролята на нощният пазач, който всъщност говори с Пилето, което казва ....КУ.


   “Моноспектакълът е може би най-висшата театрална форма и огромно предизивкателство за актьора” - споделя вълнението си Иван  Юруков. “Щастлив съм, че се реших на тази крачка и съм благодарен на хората, с които осъществихме “Пилето...” достойно”. Моноспектакълът е създаден по сборниците с разкази „Малкото име на дните” и „Тиква!” на Александър Урумов, който пише сценария. Музиката е на Михаил Шишков-баща, а самият Юруков е и режисьор на представлението.


 


Последвайте “ПИЛЕТО, КОЕТО КАЗА КУ” във FacebookТУК.


Присъединете се към събитието - ТУК.


А трейлър можете да видите – ТУК.