Планината - пърформанс  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Планината

Пърформанс

Компания Сеньор Серано

Испания

Планината обединява първата експедиция до Еверест, чийто успех още не е сигурен и до днес; Orson Welles, всяващ паника с радио предаването Войната на световете; бадминтон играчи, играещи бейзбол; уебсайт с фалшиви новини; дрон, който разпитва публиката; много сняг; подвижни екрани; фрагментирани образи и Владимир Путин, доволно дискутиращ темите за истината и доверието.

В историята на идеите има един широко разпространен образ: катеренето на планина, преминаването на всички трудности, за да се достигне върха ѝ, а с пристигането – способността да се види света „такъв, какъвто е“. Да се види истината, а не само сенки и отражения. Наистина прекрасен образ. Но наистина ли е така? Често, гледайки от върха, не можеш да видиш нищо долу освен облаци и мъгла, покриваща всичко, или пейзаж, променящ се в зависимост от времето на деня и метеорологичните условия. Тогава какъв е светът наистина?

Agrupación Señor Serrano е театрална компания от Барселона, която създава авторски продукции за несъответствията в човешкото преживяване днес. Представленията на Сеньор Серано комбинират видео на живо, макети, текст, пърформанс, звук и обекти. Компанията представя своите продукции на международната сцена.

В момента основните членове на компанията са Àlex Serrano (Президент на Републиката), Pau Palacios (Министър-председател) и Barbara Bloin (Министър служители). Освен тях за всяка продукция компанията разчита на жизненоважна съвместна работа с интердисциплинарен, променящ се творчески отбор.

Автори: Agrupación Señor Serrano

Драматургия и режисура: Алекс Серано, Пау Паласиос, Феран Дордал

Изпълнение: Анна Перес Моя, Алекс Серано, Пау Паласиос, Давид Мунис

Глас: Амелиа Ларкинс

Музика: Нико Роиг

Видео програмиране: Давид Мунис

Видеообработка: Хорди Солер Кинтана

Сценография: Лола Белес, Алекс Серано

Асистент сценография: Мариона Сигнес

Костюми: Лола Белес

Светлини: Cube.bz

Дигитална маска: Роман Торе

Директор продукция: Барбара Блоин

Продуцент: Паула Саенс де Витери

Технически директор: Давид Мунис

Мениджмънт: Art Republic

Къде: Топлоцентрала, зала 1

Кога: 01.12.2021/19:30

Продължителност: 70 мин

Билети: 15 лв. / 10 лв. с намаление

Събитието се осъществява с подкрепата на Институт Сервантес.